ЦСКА отваря пунктове за тестване преди мача със Зоря

"Червените" потвърдиха, че мачът ще се играе с фенове
20 окт 2021 13:20, Красимир Ангелов
7
ЦСКА отваря пунктове за тестване преди мача със Зоря
Снимка: Lap.bg

Мачът между ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Ето и официалното изявление:

"Мачът между ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.

Още по темата
Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.

В сряда ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч.

Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват.

Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.

Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00“.

Още новини преди мача на ЦСКА със Зоря четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Армеец съм,но нещо не ми се връзва това с бойният дух по време на поредна фашистка еврейска инвазия и онова с някакви ваксини,които даже за миене на междупръстието на краката не стават Кой управлява ЦСКА и защо управителите му настояват почитателите да се ваксинират като ***? В агитката на ЦСКА пием алкохол,а не си вливаме в телата течна пръдняя с нулева физиологична полезност. Само ЦСКА! Долу nомашкото ръководство!
5
5
 
6
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3 Ако има бойкот, ще клекнат до седмица.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойкот на всички изискващи сертификат! След няколко месеца сами ще клекнат.
2
7
 
11
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Прасетата винаги са предатели и слуги на власта. Закривай тумора цдна и румен радев.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво? Нали знаете, че не можете да ме тествате без може разрешение?

Спонсорирани публикации