Уотфорд се подигра с Ман Юнайтед, би ги с 4:1

"Червените дяволи" отново изиграха много слаб двубой
20 ное 2021 19:42, Красимир Ангелов
11
Уотфорд се подигра с Ман Юнайтед, би ги с 4:1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер изглежда пред уволнение, след като и Уотфорд срази Манчестър Юнайтед с 4:1 на своя "Викаридж Роуд" в 12-ия кръг на Висшата лига.

"Червените дяволи" бяха трагични през първото полувреме, в което "стършелите" пропуснаха дузпа, но въпреки това поведоха с 2:0.

Гостите върнаха едно попадение след паузата, но Хари Магуайър бе изгонен, а Роналдо и Фернандеш направи серия пропуски преди Уотфорд да вкара два пъти в добавеното време и да стигне до успеха.

Така Клаудио Раниери се наслади на страхотна победа и тимът му вече има 13 точки, докато Юнайтед остана със 17 и Солскяер изглежда абсолютно сигурно, че ще бъде уволнен.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лестър магьосници ли са, че взеха 87 милиона за това дръвце?
8
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Състава е напълно объркан затова губят. Според теб Линдельоф от класата на Байи ли е? Или пък Мактомини е по-креативен от Ван де Беек? А с какво Рашфорд заслужава титулярно място в Юнайтед като Лингард има повече голове от него за последните 2 сезона и то като резерва играеща зад нападателя? Оле е ъпсурден с този състав и без лиценз за треньор щях да взема повече точки от него. Виж му фаворита Макгуайр всеки мач е последна дупка на кавала. По-неадекватен е от Фил Джоунс.
7
1
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Съгласен съм с теб. Роналдо не пресира защитниците. Кавани и Лингард са класи над него в това отношение. Заради слабата дефанзивна игра на Роналдо Юнайтед не може да отнеме топката преди центъра и оставя огромен брой атаки пред тяхното поле. Кавани е контузен и се вижда, че Юнайтед не могат да отнемат и една топка. Ако Оле не бъде освободен Лингард ще напусне. Вижда се, че масово футболистите са недоволни и чакат Оле да бъде освободен.
6
1
 
4
 
! Отговори
Байерн М преди 2 години
Сега им се връща всичко - за гола на Солскяер срещу Байерн в шл 1999г., за всичките години,в които Фърги плашеше и купуваше съдии ... всичко ще си дойде на мястото, нема страшно ...Барселона, Реал М, Ман Ю и ювентус ... кармата си знае работата.Ще ги удари яко....
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роналдо когато отиде там и им се е... майката. Преди да отиде при тях имаха 7 точки от 3 мача, след това имат 10 точки в 9 мача, включително и позорни представяния с Ливърпул, Ман Сити и Уотфорд. И това е отбор, който всяка година ръси по 200 милиона за трансфери, купува млади супер-играчи и ги котви напейката за да играе 37-годишен егоист, който се мръщи на всеки съотборник, отправил удар към вратата.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с Олета и без Олета все ще са така. Пореден слаб сезон.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя Оле излезе по нагъл и от тиквата щото не пуска кокала не си дава оставката
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 Дали?
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гонят Оле ... за това неиграят. Не е ли очевидно? Нали не мислите ,че с такива футболисти немогат да бият...