2021 г. - прекрасна и успешна за родната художествена гимнастика

Моника Симеонова: Момичетата от новия ансамбъл ще покажат нещо, което не сме виждали
29 дек 2021 11:14, Красимир Ангелов
3

Българската художествена гимнастика изпраща една от най-успешните си години. Ансамбълът ни спечели първият златен олимпийски медал в историята на най-грациозния спорт.

"Това е най-златната година за художествената гимнастика, доказаха го медалите на момичета, които спечелиха. Олимпийската титла на ансамбъла - за първи път в историята на художествената гимнастика и дори Илиана Раева я определени като най-успешната в периода, в който тя е в този спорт", каза водещата на "Спортът ON AIR" Моника Симеонова.

Тя подчерта, че момичетата са били безапелационни в Токио.

"Много бях щастлива за тях. Многократно са заявявали, че те заслужават тази титла, но по една или друга причина - съдиите не им позволяваха да вземат титла на голямо състезание в многобоя. А пътят до Токио е много дълъг. Всяка една от тях е стартира около 4-годишна възраст с гимнастиката. Симона Дянкова приключи на 27-годишна възраст", добави журналистът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Симеонова определи бенефисът на момичетата "Сън" като нещо грандиозно.

"Не очаквах такова шоу от такъв ранг. Момичетата излязоха от амплоато на гимнастички и се превърнаха в едни актриси. Очакването към следващия ансамбъл е много голямо. Ако за този ансамбъл целта беше медал от Олимпиадата, сега тук е титла. Всички ще очакват златен медал от тях", коментира още Моника Симеонова.

Според нея момичетата от новия ансамбъл са много интересни и ще покажат на света нещо, което не сме виждали в ансамблите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-зуатната, защотро бяха опростени и ун ифицирани стандартите.
1
6
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ах, Моника, Моника...и аз искам да ти покажа нещо, което не си виждала :)))

Спонсорирани публикации