Фулъм с интерес към Кайседо, ЦСКА може да прибере солидна сума

Според еквадорски медии лондончани са отправили оферта за нападателя
Обновена: 18 май 2022 10:55 | 18 май 2022 10:55, Красимир Ангелов
6
Фулъм с интерес към Кайседо, ЦСКА може да прибере солидна сума
Снимка: Lap.bg

Новакът в английската Висша лига Фулъм продължава да следи изкъсо голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо. Южноамериканецът преследва приза за стрелец №1 в първенството, като за момента изостава на едно попадение от Пиреос Сотириу.

Според една от най-големите еквадорски спортни медии Teradeportes, лондончани дори са отправили конкретно предложение за правата на нападателя.

В информацията се съобщава още, че Котиджърс имат интерес и към друг национал на южноамериканската страна – крилото на Спортинг Лисабон Гонсало Плата.

За желанието на Фулъм да привлече Кайседо се заговори още в края на зимния трансферен прозорец. Медиите на Острова дори обявиха, че лондончани са готови да извадят 5.5 милиона евро за правата на нападателя.

Преди подновяването на шампионата от "Армията" отказаха оферта на аржентинския колос Ривър Плейт за отдаване на голмайстора под наем.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
фен(бивш) преди 1 година
От отдавна,продават,но нема МЕРАКЛИИ.ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА,при армейците.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Веселинъ 7112136860Ако не беше Гриша Ганчев, ЦСКА нямаше да съществува вече. Няма вариант, той да вади едни 15 милиона от джоба си всяка година. Клубът е близо до това да се самоиздържа. Да не мислиш, че в Разград не са на огромна загуба? А Спас не е първа младост, какво постигна откакто сложи обувките на пирона? Нищо. Малко по-умерено да я кара.
4
1
 
6
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Продавайте, вземете парите и си идете в Ловеч. Това муле-отбор никога няма да е шампион. Да си връщат името Литекс и да си рупат на село.
3
2
 
1
 
! Отговори
Промоция преди 1 година
Пазарът на роби отвори.
2
3
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Всички до един в пакет им ги продайте на Фулъм и на Мулъм ,ако щете. А след продажбата им нека тоя мафиот брокер Издиша Ганчев бъде подарен на талибаните. Защото откакто Издиша Ганчев и антицесекарската му банда в ЦСКА управляват отбора НИЩО-НИЩИЧЙО НЕ Е ПОСТИГНАТО! В А СОЛМТЕН СИНХРОН СЪМ С ВЕЛИКИЯТ И БЛАГОРОДЕН СПАС ДЖИВИЗОВ! "Народна Армия" е стадион,който трябва да принадлежи на ЦСКА 1948 , а не на Издиша Ганчев.Соас Дживизов- шеф на Български Футболен Съюз !!!
1
2
 
2
 
! Отговори
БРАВО!! преди 1 година
чист българин