Феновете на ЦСКА-София се завръщат в Сектор "Г", бойкотът свършва

Какво се промени? Честно казано почти нищо, пишат те
14
Феновете на ЦСКА-София се завръщат в Сектор "Г", бойкотът свършва
Снимка: БГНЕС

Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с позиция, от която става ясно, че бойкотът им приключва и ще се завърнат на стадиона.

Те изразиха гласно недоволството си от управлението на настоящите шефове на "Армията", като ги обвиниха, че нямат ясна визия как трябва да изглежда клубът. От новата декларация става ясно, че не са доволни от промените през последната половин година, но все пак отново ще присъстват на футболните срещи.

Ето какво написаха от "Трибуна Сектор Г":

"Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният "сготвен" от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае...

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие - не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден - да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без публика поне биеха сега като се върнат "феновете" пак ще вмеришат обстановката на свинеферма.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То няма сезон 2 месеца и сега почват мачовете, затова. Циркът е пълен.
11
1
 
2
 
! Отговори
фен преди 1 година
След като разбраха че не липсват на никого и нищо не зависи от тях.
10
2
 
1
 
! Отговори
Троцки от Варшава преди 1 година
Червеният кървав геноциден отбор Цска се завърна при родния Чадаев при ЦДВ........като в добрите стари БКП чадаевци времена когато 11-те червени футболисти на терена са повече от публиката на червените на стадиона
9
3
 
6
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Кратко разприпознаване, заменено с ново припознаване за някой лев. Че в тази криза не се знае.
8
5
 
7
 
! Отговори
Припознавач преди 1 година
Добре сте дошли оранжевите гвардейци заедно ще крачим по пътя към 3+2 титла ! Ние сме Вековните от Ловеч !
7
1
 
5
 
! Отговори
Локо Мездра преди 1 година
Важен е подхода към феновете. Нашите не са така обострени..
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешници. Решиха да се върнат да не би да станем шампиони и да станат за смях. Не че не станаха де. Никакви фенове не са това, а едни платени бабаити и дилъри.
5
2
 
8
 
! Отговори
Цскар преди 1 година
Това за жалост не го преценяват феновете, а броени на пръсти ултраси, които решават дали всички останали ще подкрепяме отбора или не. Трябваше да чакаме тяхната благословия. Докога така? Стадионът е на всички! И не винаги сме длъжни да сме съгласни с тях. Всеки има право на свое виждане и на избор откъде да подкрепя отбора. Секторът не е собственост на никой, че да приемаме покани!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ще бият пътя от ловеч.Когато си беше у дома тоя отбор играеше много по-добре и радваше хората от града на люляците.
3
13
 
9
 
! Отговори
Red Army Machine преди 1 година
Само ЦСКА! Гордостта на България! Евробоецът! Убиецът на шампиони! ЦСКА отново ще е там където му е мястото на върха!!!
2
1
 
3
 
! Отговори
Е ТОВА преди 1 година
ВЕЧЕ Е НОВИНА..... С КАКВО ТОЛКОВА ГИ УМИЛОСТИВИ ТОЗ *** БЕ?!??. КАК ГИ СПЕЧЕЛИ БРЕ?!??. САМО С ЕДНО, МЪНИТА.А МОЖЕ БИ СЪС СИЛНИТЕ КОНТРОЛИ У ТЮРКИЯ. АААА С НЯКОЕ ПАРЧЕНЦЕ ТЕРЕН ОТ БОРИСОВАТА ГРАДИНА. ВЪЗМОЖНОСТИ МНОГО. БОЙКОТА БЕШЕ ТОЧЕН И НА ВРЕМЕ.
1
1
 
5
 
! Отговори
Ганчо Гришев преди 1 година
На ножче