Григор Димитров регистрира спад с 2 места в ранглистата

Първата ни ракета вече е 27-ми в света
20 мар 2023 13:23, Красимир Ангелов
5
Григор Димитров регистрира спад с 2 места в ранглистата
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров загуби две места в световната ранглиста, която бе актуализирана след приключването на Мастърса в Индиан Уелс, САЩ.

Първата ни ракета е вече 27-и в класацията на ATP, след като травма го спря още в първи кръг на надпреварата срещу австралиеца Джейсън Къблър.

Прогрес в ранглистата бележат Адриан Андреев и Димитър Кузманов, които попадат в топ 200 – Андреев се изкачва със седем места до 197-то, а Кузманов е непосредствено зад него след скок с четири позиции. Александър Лазаров губи осем места и е 285-и.

В топ 10 значимата промяна е свързана с върха, където Карлос Алкарас се завърна на първото място след титлата си в Индиан Уелс. Той измести досегашния водач Новак Джокович.

Финалистът в калифорнийската пустиня Даниил Медведев е вече пети, а Феликс Оже-Алиасим е зад него след изкачване от четири места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
анонимен 1 преди 1 година
До Анонименчий го дириш тук
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анчо Асковски е посредсвеняк и е цяло чудо присъствието в топ-50. Допингар на който окапа косата за да изкара някой долар. Това само тежък провинциалист го може. А за хотелите с мишки няма да отварям приказка, питайте Мара Шарапа.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашият Гришо остава сред топ тенисистите, които са поставени в схемите на турнирите. Дано му е минала контузията. Други промени при мъжете - Надал отпадна от топ 10 и от 9 място вече е на 13 място. Американецът Фритц падна от 5 място на 10 място. При жените има леки размествания от 4 място надолу. Нашата Виктория Томова пада с пет места, от 91 на 96 място.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През зимата нито тениса му върви, нито беритбата на пъпеши. През лятото поне реколта има.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте ни занимавали с тоя,пука му на някой на кое място е асквоския ***

Спонсорирани публикации