Привързано с бомба нацистко знаме шокира Пазарджик

8-метровият байрак е окачен на върха на 60-метров комин, районът е отцепен, очакват се екипи на ДОТИ
21 апр 2009 07:01,
53
Привързано с бомба нацистко знаме шокира Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Пазарджик е в шок заради високо издигнато нацистко знаме и заплаха от бомбен атентат.

Вече втори ден чиновниците в града се мъчат да повалят 8-метров байрак с пречупен кръст, окачен на върха на 60-метров комин в стария завод "Сила".

В понеделник следобед служители на Министерството на извънредните ситуации и Гражданската защита пристигнаха на мястото в пълна екипировка.

Алпинист се изкачи най-горе, но набързо се смъкна по стълбите, защото се оказа, че на знамето има поставен знак, който предупреждава, че ако бъде дръпнато, ще избухне бомба.

Районът е отцепен, очакват се екипи на ДОТИ-София, които да проучат ситуацията с взрива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
3
 
! Отговори
преди 14 години
Айде пак почнах ме на темата с комунистите....Явно добре все пак си вършиме работата ние щом бъркаме в г*за на толкова ***.Но нека ви попитам 1 нещо, вс. живо (и умряло) реве против социализма и комунизма колко са били лоши и тн,отговорете ми само на това: нали сега вече няма социализъм, няма комунизъм ,няма Ленин ,няма Сталин е: тогава какво ви пречиме ние още?Сега е демокрация,капитализъм има свобода на личността защо не се радвате тогава ,а? При социализма имаше милиони хора, които му симпатизираха и го подкрепяха (не случайно казвам милиони,защото само членовете на БКП бяха над 1 мил) , а сега защо няма никой, който да се радва на днешна "демократична" България?Нека поне да се намери 1 човек ,който да каже:"Да доволен съм от днешна България,положението е прекрасно и искам да остане така като е...
51
0
 
3
 
! Отговори
Prosto Balgarian ... преди 14 години
Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!Все пак да не забравяме, Че живеем в БЪЛГАРИЯ!
50
0
 
0
 
! Отговори
Svilen преди 14 години
Davaha go i po Novinite. Nakraq go svalil sniperist zashtoto osven bombata, koqto mai e falshiva rabota, imalo i neshto namazano po stulbite kato gres mai bilo. Dobre sa go zamislili koito go e napravil ama i kak go e zakachil si e leko zagatka zashtoto e golqmo i kato gledah po tv-to si misleh che shte e bilo trudno da go zametnat taka.
49
2
 
0
 
! Отговори
ico преди 14 години
местните членове на Атака и БНС го направиха, и куките знаят и нищо не прават..
48
0
 
1
 
! Отговори
Елтимир преди 14 години
Вие не разбрахте ли, че Боян е комунистически агент, дори само защо единствено *** и чифифутите имат интерес от раздухването на хитлеризма? Хиттлеризмът умря със смъртта на 20 век и единствено комунистисти и евреи искат да го възкресях, той само на тях е изгоден.
47
0
 
0
 
! Отговори
antifa преди 14 години
Крайно време е всички да разберат, че Боян Расате и неговите гвардейци не са родолюбиви патриоти, а прости фашисти.Расате е фашист! Осъзнайте го и спрете да му се връзвате. Тръгнал е на избори фюрерът - интересно в коя нормална държава биха позволили на един отявлен нацист да участва в избори, да води предавания, да с'ере свастики навсякъде, да се изказва по гей въпросите и да тренира хитлер югенд
46
0
 
0
 
! Отговори
ivailo преди 14 години
kav e problema to v nai izvestnia park v nahe selo ima pametnik na nai golemite banditi partizanite ta za edno zname li ha go pravim na problem
45
3
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Абе Хитлер е бил психичноболен, както и цялата му рода:)
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Много странно - Пазарджик бил в шок...Изобщо не съм забелязал, от вас научавам за този случай. Като се разходя по улиците и като наблюдавам как пролетта е превзела хората, повярвайте ми, никой не го интересува това, та камо ли шок:))
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
V ediniq sait e 6 metra, tuka 8 metra - q se razberete koi pove4e luje
42
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 14 години
Става въпрос, за неговата полу-племенница Гели Раубер. Гели е дъщерята на онази Анжела, полу-сестрата на Хитлер, второто дете на баща му Алоиз и Франциска.Та Гели била 16 годишна, когато чичо и Хитлер я извикал във Виена. Отначало се грижел за нея, като за свое дете. Но през 1927 г., когато Гели тайно се омъжила за своя шофьор Емил Морис, Хитлер обезумял от гняв, заплашил двамата влюбени, спрял парите за майка и ... и през лятото на 1928 г. успял да ги раздели.По късно Гели се запознала с някакъв художник, който също и предложил брак. Осведомен от личната си полиция, Хитлер накарал сестра си да развали и този връзка.През 1930 г. Хитлер наел цял етаж от къща на площад Принц-Регент 16, където отишла да живее и Гели. Годините на съжителство с Гели били, според Хитлер, време на безкрайно щастие. На 17 септември 1931 г. Хитлер се обажда на Гели по телефона в Берхтесгаден, където тя си почива. На другия ден между тях имало бурна сцена, защото той решил неочаквано да замине за Нюрнберг. Гели упрекнала чичо си, че напразно я е накарал да дойде, и била бясна, че й забранил да замине, докато го няма, за Виена, защото искала тамошен професор да каже мнението си за нейния глас. На другата сутрин раздялата им била хладна. Лошото настроение на Гели преминало в отчаяние, когато същия ден, претърсвайки пардесюто на чичо си, открила признание в любов, написано от ръката на *** Браун. Същата вечер тя се самоубила, изстрелвайки в устата си куршум от пистолет.
41
0
 
0
 
! Отговори
ss20 преди 14 години
такава гадост може да се случи вече и в България .демокрацията по Български ние я разбрахме като слободия .някакви се правят на интерестни и избиват комплекси .за жалост накои политици ги коткат тези нацисти и те намират почва за израстване .срам за България в международния ден на жертвите на холокоста нациски знамена да се веят в българия .но нацизма няма да мине .
40
0
 
0
 
! Отговори
Коминочистач преди 14 години
Байряка е на друг комин, снимката показва грешен комин в червени оттенъци на син фон. Комунистите и ДПС пак ще имат фенове, като чета темата. Ще веят и други секви червени байраци, със сърп чук и полумесец, по комини и площади.
39
1
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ЧЕ ТОЙ И ХИТЛЕР СИ ПАДА ПО ПЛЕМЕНИЦАТА СИ И Я ДЪРЖИ ЗАКЛЮЧЕНА В ЕДИН АПАРТАМЕНТ, КЪДЕТО ТЯ НАКРАЯ СЕ САМОУБИВА.
38
0
 
0
 
! Отговори
petrova преди 14 години
и на мен ми беше много интересно да прочета това, благодаря
37
0
 
0
 
! Отговори
free преди 14 години
4estno, mnogo mi bqha interesni tezi svedeniq, dori i ne podozirah... blagodarq!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Разбери кои са истинските ти врагове, или се зароби още 500 години!
35
0
 
0
 
! Отговори
free преди 14 години
az 6te si oka4a znameto na lesoto, 4e pove4e me kefi...
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
научи се да живееш в 2009 година или се телепортирай 200-300 години назад,защото там ти е мястото
33
0
 
0
 
! Отговори
lambo.blog.bg преди 14 години
На 20 Април 1889 г. е роден Адолф Ротшилд. Или Хютлер, Хидлер и Хитлер според следващите му имена. Раждането става в Браунау на Ин, на границата между Германия и Австрия официално според биографията му. В действителност младия Ротшилд е роден тайно, в бедна планинска хижа в околностите на Дьолерсхайм, близо до сегашната граница на Австрия и Чехия.Баба му Мария-Ана Шикелгрубер (истинско име Шекел-грубер)ражда баща му Алоиз на 42-годишна възраст. Тя е била прислужница в дома на банкера Соломон Ротшилд, втория син на основателя на династията. По това време жената на Соломон е била скарана с него и си живяла в Париж.Мария-Ана след няколко години се омъжва за Йохан Хидлер - бедняк и скитник. Според някои той е чешки евреин. Алоиз обаче живее при брата на Йохан Хидлер - Йохан Непомук Хютлер. Двама братя с еднакви имена, но с различни, макар и близки фамилии !!!Мария-Ана умира през 1847 г., а Йохан Хидлер през 1857 ,,, Алоиз Шекелгрубер се оженва за 14 години по възрастна от него, 50-годишна стара мома. С този си брак той си оправя материалното положение и става митнически чиновник.Чак в 1876 г. Йохан Непомук Хютлер намира 3-*** неграмотни "свидетели", които пред местния свещенник слагат "подписите" си, че именно той Хютлер, а не брат му Хидлер е бащата на Алоиз. "Подписите" представляват по 3 кръстчета от всеки ... общо 9 кръстчета. И така ... от 1 Януари 1877 Алоиз Шекелгрубер става Алоиз Хитлер. При написването на фамилията Хютлер, станало грешка и тя станала ХИТЛЕР !!!Ново-появилия се Алоиз Хитлер започва да ... 19-годишната си прислужница Франциска. През 1882 г. тя му ражда син, пак Алоиз !!! През Април 1883 умира съпругата му, и веднага през май същата година Франциска става 2-ра законна съпруга на Алоиз Хитлер. През юли пак същата година Франциска ражда и дъщеря Анжела. Тогава Франциска се разболява от туберкулозаАлоиз Хитлер започва да ... новата си прислужница Клара. Клара е внучка на "баща" му - Йохан Непомук Хютлер. Значи е племенница на Алоиз. И е 23 години по-млада от него. Оказва се че Клара е бременна от своя вуйчо !!! Този път смъртта на Франциска идва навреме и Клара е 3-та законна съпруга на въпросния селски бик. Между другото Клара до смъртта му, му вика - "вуйчо"Клара ражда общо 6 деца ... От тях 4 (четири) умират още малки. Остават живи само 2 деца:1) 6-то дете Паула (1896 - 1960)2) 4-то дете Адолф (1889 - 1945)