Пак катастрофа с автомобил на НСО

При инцидента в Кърджали няма пострадали
Обновена: 20 май 2011 16:56 | 20 май 2011 16:34,
77
Пак катастрофа с автомобил на НСО
Снимка: Rodopi24

Катастрофа с кола на Националната служба за охрана стана в Кърджали.

Пилотната кола на НСО и автомобил с кърджалийска регистрация са се ударили на бул. „България“ в града пред светофар на кръстовище.

Инцидентът станал преди пристигането на кортежа на президента Първанов, който е на посещение в града.  

От НСО потвърдиха информацията за катастрофата. На колите са нанесени леки щети. Няма пострадали.

По информация на изданието Rodopi24 вината е била във водача, управляващ кола на администрацията на президентството, тъй като при излизане от паркинга на театъра отнел предимство на друга кола.

Държавният глава е в града край Арда за 50-годишнината от създаването на Учителския институт, по-късно ще разговаря с кмета Хасан Азис, ще отговаря и на въпроси на граждани.

Още по темата
Припомняме, че напоследък инцидентите с коли на НСО зачестиха. Последният случай на катастрофа с правителствения кортеж беше в средата на февруари.

Тогава "Фолксваген Пасат“ беше ударен от кола от кортежа на премиера Бойко Борисов на връщане от Годеч към София на завой малко след Бучин проход.

В крайна сметка за виновен беше обявен водачът на „Пасат”-а и му беше съставен акт за несъобразена с пътните условия и атмосферните условия скорост.

В края на януари кола на НСО пък изблъска от пътя движещата се от София за Плевен кола на студентката Яна Петрова. Тя също отнесе глоба за това, че не осигурила достатъчно място на пътното платно.

През септември миналата година очевидци съобщиха, че кортежът на президента  Първанов е предизвикал катастрофа близо до разклона за ловешкото село Малиново. 

Според информацията автомобилите от кортежа са предприели изпреварване на завой и са принудили насрещно идващ бус да отбие рязко встрани и той се ударил в мантинелата, а в него се блъснал лек автомобил Тойота.

От президентството категорично отрекоха колите да са участвали в подобен инцидент.

В края на февруари началникът на НСО ген. Димитър Димитров съобщи, че през миналата година има 31 произшествия с коли на службата. По вина на службата обаче били само седем и се дължали на различни нарушения, като отнемане на предимство и неспазване на дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: НСОкатастрофакола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
3
 
! Отговори
orlin преди 12 години
turete mu snimkata na tosi genialen chaufeur, na negovoto chaufeursko u4ili6te, na negoviq u4itel ot chaufeurskoto u4ili6te...da vidqt horata, 4e ne samo bukvi mojem da pravim... golemi specialisti imame...
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самозабравили се *** са всички водачи на коли на НСО. Мислят, че са хванали Господ за шлифера и всичко им е позволено, а всъщност са едни прости шофьори, които не могат да се подпишат.
75
0
 
5
 
! Отговори
много яко преди 12 години
тия от НСО-то карат нови коли ,водачите се предполага че не са си купили книжките преди месец време и карат по зле и от тъщата дето е с 3 диоптъра--ама то тъй кадърните напуснаха службата(станаха мин.-председатели) и работата на провала
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато не им дадат по един хеликоптер и започнат да падат отгоре ни:)
73
0
 
4
 
! Отговори
кафето преди 12 години
тия от НСО да не би да са с 3 мес.стаж зад волана кадето и да тръгнат има ПТП треа да се вземат мерки докога ще ни газат по пътя
72
0
 
4
 
! Отговори
stefan преди 12 години
dokoga shte gi tarpim tezi nagleci????te mai napalno sa zabravili kakvo e / i kak se izvarshva dvijenie sas specialen rejim.za da se dvijat sas specialen rejim sa dlajni da sa sas vkuchenzvukov i svetlinen signal.samo togava imat pravo na predimstvo.mnogo prava im davat i zapochvat da pravyat kakvoto si iskat.tova e moeto mnenie.
71
0
 
8
 
! Отговори
елтимир2 преди 12 години
Ще има катастрофи с коли на нсо,как няма да има?Няколко пъти съм ги виждал тия прехвалени ,,охранители"какви са ,,професионалисти".Нагло и хлапашко демонстративно поведение пред обикновенните хора.Вижте ни кои сме ние?Кои сте вие ли?Ами вие сте едни мутри,на които държавата им плаща,а не някой друг.Никакъв професионализъм и дисциплина в сравнение с други подобни служби.На колко години 3 или по малко минават на Психотестове за психопригодност и издържат ли ги реално тия тестове или им ги дават?
70
0
 
8
 
! Отговори
Bo преди 12 години
Освен това не мисля че ако някой реши да убие някой от политиците тези ще го спрат. Видяхте в Италия взривиха цяла магистрала.Само и само да убият съдия Фалконе.Ще наемат професионални снайперисти ще го утрепят от 2000 метра разстояние ако не и повече.Какво ще направят супермените от НСО тогава?Ще си наемат килър с противотанков гранатомет с лазерно насочване- ще изпепели цялата кола.Дано никога не се случва просто казвам че ако някой реши да убие някой няма кой да го спре.Особено важна клечка.
69
0
 
13
 
! Отговори
Един от електората преди 12 години
Почвам вече да се чудя за чий .... са ни от НСО, МВР и всякакви админастативни служби и службички? Истината е, че никой от тях не си върши работата, но се изживяват като богове! Тия паляци не разбраха, че ние обикновените хора им плащаме заплатите, ние сме тяхната златна кокошка, а те се мъчат да ни стъпчат! Винаги съм упреквал хората които емигрират, но май вече почвам да разбирам! Кой иска с парите си "кепазе" да става? Почвам вече да гледам на всички от тия служби и службички като на пиявици!
68
0
 
5
 
! Отговори
Dido преди 12 години
Хм, интересно дали тази вечер клоуните на Слави пак ще са облечени в черно на онази маса и ще повторят 100 пъти как мутри возили мутра и НСО газили хора ......
67
1
 
4
 
! Отговори
хихихи преди 12 години
..."На колите са нанесени леки щети"....като гледам на снимката лекото одраскване се чудя що изобщо се обръща внимание на тази смешка...
66
2
 
5
 
! Отговори
jan преди 12 години
какъвто президента, такива са и шофьорите му. Единият - убиец на нещастни животинки, другите пък гледат да го настигнат с жертви по пътищата.
65
1
 
20
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Страшна новина ще е, ако някой ден НЯМА катастрофа с кола на НСО :-)
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 25. И за теб ще запаля една свещичка!А може и да....
63
0
 
21
 
! Отговори
Д-р Фройд преди 12 години
Щом не могат да карат, значи и не могат да стрелят...Ами каква охрана са тогава?!Ако ще е само показност на големи коли и големи пищови, от самосебе си става ясно,че вече може би някои от каращите такива коли имат проблем с големината на члена, избивайки комплексите си с показност и агресивно шофиране...
62
0
 
26
 
! Отговори
98775 преди 12 години
Тия *** в НСО какво показват-АМИ ЧЕ НЕМОГАТ ДА ШОФИРАТ!!всеки *** може да направи същото да прави катастрофа след катастрофа!?и какъв е смисълът на това !?ами НИЕ ДА ГО ПЛАТИМ ОТ НАШИЯТ ДЖОБ!!ами НСО да се закри аман от *** облечени във власт и най вече въоръжени *** с пагони-НСО
61
0
 
26
 
! Отговори
Диан преди 12 години
И не се чудете защо е толкова трудно да се изкара разрешително за носене на автомат калашников. Ами защото аз щях да нося до себе си в колата .И след като поредния тарикат от въпросния кортеж опита да ме засече, първо изпразвам автомата и после му давам път. Пък каквото сабя покаже. Айде със здраве. И дано не дочакате легализация и свободно притежание на оръжие от гражданите :) Че инак сложно ще ви стане...
60
1
 
11
 
! Отговори
99821 преди 12 години
Седефчо радомирският ***,че е престъпник е престъпник,ама и тия *** в тая служба ако се закрият и станат нормални граждани всичко ще доведе до ИКОНОМИИ И БЕЗОПАСНОСТ!не може некви ПОЛУГРАМОТНИ *** МИЛИЦИОНИЗИРАНИ да ми се правят на рамбовци без бъкел да ЗНАЯТ ЗА КОНСТИТУЦИЯТА !
59
0
 
21
 
! Отговори
Диан преди 12 години
Не се притеснявайте- колкото пъти ви блъсне кола на НСО ,толкова пъти ще духате супата. След това водачът който ви е блъснал ще получи точки за това и ще му вдигнат заплатата. Така стоят нещата. И после ми говорете за закон и ред и равноправие - смешници. Не разбрахте ли че обикновените граждани са едни прости духачи в приказката за духане и духалки на управляващите? А въпросната Яна Петрова се е разминала с една глоба .А можеше да са две глоби и даже да я тикнат в затвора.Просто не са поискали
58
0
 
29
 
! Отговори
Оня с коня преди 12 години
Ако утре кола на НСО се блъсне в някой къща , ще напишат акт на собственика на сградата , че е отнела предимство , или не е сигнализирала че е там . Баси СМОТАНАТА ДЪРЖАВА дет се опитваме да СЪЩЕСТВУВАМЕ .