Смокинова гора пламна край Лозенец

Силният вятър затруднява гасенето, пожарът се разраства
Обновена: 10 авг 2011 23:17 | 10 авг 2011 23:05,
15
Смокинова гора пламна край Лозенец
Снимка: архив Булфото

Пожар пламна тази вечер в смокинова гора между къмпинг "Арапя" и Лозенец, съобщи БТА. Огънят се разраства заради силния вятър.

На място има три пожарни автомобила от Царево, които се борят с пламъците. Възможно е цялата местност да бъде обхваната от огъня.

Причината за запалването не е ясна. Мястото обаче е предпочитано от къмпингуващи летовници и е вероятно пожарът да е пламнал от неугасен огън или цигара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Лозенецпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Шопа преди 12 години
Я у СофеА одим само по голема нужда !
13
2
 
0
 
! Отговори
пак до 9 преди 12 години
и освен това, "*** от София" са такива, защото всъшност са *** като вас, но дошли у Софията!
12
2
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 12 години
Ако ги нямаше "*** от София" вие, "*** от морето" щяхте да умрете от глад.
11
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 12 години
къмпингарите били виновни, къмпингарите били еди-какво-си.... Аз след като си тръгвам от къмпинга мястото около палатката ми е по-чисто отколкото преди да отида там, защото събирам дори всеки фас или буркалка за кафе, естествено не изхвърлени от мен. Тази гора е запалена съвсем неслучайно и скоро там ще има комплекс от затворен тип, два десететажни хотела (по план двуетажни къщи) и 10 бара на плажа. А няколко години по-късно и плаж няма да има, само едно море ще се вижда за декор.
10
13
 
1
 
! Отговори
Цивилизован преди 12 години
Е тия наркомани къмпинагрите, отиват там и си нагряват лъжичките за хероина и сега са запалили гората мамито им... А после големите природозащитници ми се изкарват и пречат на българската икономика и инфраструктура да се развива!
9
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** от София са по-големи варвари и от англичаните. Подобни *** не съм виждал. Вярно не пият толкова, но вчера някаква крава и мъжа и си смениха памперса на бебето в препъпнено варненско кафене. Няма по големи прасета от шопите!!! Гората край Градина са я заринали с ***, дамски превръзки и торбички!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, то такива "пожари" историята помни колкото искате, то и големия пожар в Рим уж бил случаен, ама найсе за болните амбиции на Нерон. А една сладкарница в родния ми град така се запали "случайно" след 20 г. съществуване и нещеш ли на нейно място "изникна" МОЛ. Сега до 2 г. и тук ще имаме "облагородяване" под формата на частен плаж, хотел и басейни.
7
1
 
32
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
да бе, точно къмпингуващите запалиха гората! *** мноо ясно, кой друг! тия лоши къмпингуващи! и сега някой честен, отруден бизнесмен ше трябва да вдигне на мястото едно хотелче, та да оправи мизериите на лошите къмпингари....
6
2
 
12
 
! Отговори
пие ми се преди 12 години
а пък каква ракия става от смокинята!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е хайде сега, ще гадаем на боб - умишлено или не. Те на Лозенец откога му размерват и наши хиени, и чуждестранни. И сега - тюх, тая жега, как запали гората! Преди 90-та не искаше да гори, ама тогава нямаше пОзОрна икономика и честно забогатели бизнескради.
4
4
 
12
 
! Отговори
бай Уй преди 12 години
Снощи му запалих на Янето вълната на г.зъ и от там тръгна пожара.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще има нов строеж на бизнесменче,УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
умишлен палеж - едва ли, освен ако някой няма интерес за строеж на поредния хотелски комплекс. По-скоро е дело на някой турист, който си е метнал неизгасената цигара в храстите.
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100 % е палеж,издебнали са да задуха вятър без дъжд...