Белица и Якоруда – кошмарът на ДПС

Хората на Сокола зоват МВР да овладее ситуацията
Обновена: 11 ное 2011 14:40 | 11 ное 2011 12:20,
114
Белица и Якоруда – кошмарът на ДПС
Протестът в Белица от 3 ноември. Снимка: Булфото

ДПС призова органите на реда да вземат мерки за овладяване на ситуацията в общините Белица и Якоруда.

В декларация от парламентарната трибуна депутатът Муса Палев посочи, че за съжаление изборната борба в някои места като Белица и Якоруда все още продължава, и то по криминален начин.

"След 22,00 часа на 30 октомври поддръжниците на загубилия кандидат-кмет на община Белица решиха да протестират по най-грубия начин, като счупиха стъкла на сградата на общинската администрация и на клуба на ДПС, а пред очите на гражданите и полицаите бе пребит местен лидер на една партия", каза от трибуната Палев.

Още по темата
Той разказа още, че са били нарязани гумите на над 10 автомобила, и то само защото собствениците им били заподозрени, че са гласували за ДПС, а кметът на община Белица Ибрахим Палев е бил заплашен с убийство.

Днес племенникът му Муса Палев обяви, че през изминалите две денонощия е подпален автомобилът на кмета на община Якоруда, както и бали слама на жител на Белица във фермата му.

Депутатът обясни, че бащата на този човек е излежал 12-годишна присъда по време на възродителния процес, защото е отстоявал правата си.

"Сега неговият син е наказан за същото – че е упражнил конституционното си право на глас на избори", коментира Муса Палев.

"Населението на Белица живее с чувството, че зад посегателствата срещу демократичния вот и демократично избраните местни власти стоят нечии политически интереси, и се пита дали органите на МВР в общината не са получили нареждане за пасивното си поведение", посочи депутатът от ДПС.

По думите му, тъй като градчето е малко, населението знае кои са извършителите и подбудителите на тези деяния.

"Само органите на реда не знаят, макар че виновните стоят пред очите на полицаите всеки ден", каза Муса Палев.

Той предупреди, че напрежението расте, и призова органите на реда да си свършат работата, за да не се налага сезиране на европейските институции и хората да се самозащитават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 12 години
do 109. samo da kaja che rumen221 e 99% prav ima nqkakav si 1% ot romite koito se trudqt, plashtat si smetki i osigorovki i vsi4ko ostanalo,kakto vseki normalen 4ovek.i sam sigurna 4e ako gi popita6 za tezi 99% 6te izkajat sa6toto mnenie (ne tolkova gubo) kato rumen221.
101
0
 
0
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
Извинете за техническа грешка - не ДЕМОКРЕТИ, а ...демократи
100
0
 
2
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
от 107 - цитат: "Има все още региони в БГ където мюслемите живеят като чисти неандерталци , чиста проба диваци.Ако дпс изчезне - всички тия проблеми ще изчезнат." Недоумение е съществуването на противоконституционната ДПС на Доган-подривника-, който по бай -Тошово време лежа в затвора,където му е мястото, но другарите-неокапиталистодемокрети/наужким демокрети/ го пуснаха с условие за здрава служба на БСП -олигарси /виж Луканов и сие/
99
2
 
4
 
! Отговори
капитан Петко преди 12 години
*** гаджалска.......
98
2
 
3
 
! Отговори
ALISH HODJOV преди 12 години
MOLYA PROKURATURATA I SLEDSTVIETO DA RAZSLEDVA ZA ZLOUPOTREBA NA VSICHKI AKTIVISTI NA DASHTERYATA NA BKP/BSP A IMENNO DIKTATORSKOTO DOGANOVO "DPS EOOD BULGARIYA I PRI DOKAZANI DALAVERI I ZLOUPOTREBI DA SE OBYAVI IZVAN ZAKONA;.DOLU DPS EOOD BULGARIYA VAN OT BLAGOEVGRADSKO I PAZARDJISHKO I PO SPETSIALNO VELINGRADSKO
97
6
 
2
 
! Отговори
до 108 преди 12 години
...в България няма достатъчно *** за толкова голяма ***... т.е. твоята работа е "Кой ми *** в гащитеееее?"... разбийш ли, българиноу?
96
4
 
15
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АЗ ПЪК, НЕ ИСКАМ ДА СЪМ РИМЛЯНИН!!!ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ЗА СМЕТКА НА ГЛАДНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ да се ползвам от следните привилегии:-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ ИСКАМ ВСИЧКОЗАЩОТО ИМАМ СРАМ И СЪМ БЪЛГАРИН!!!
95
3
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 12 години
Има все още региони в БГ където мюслемите живеят като чисти неандерталци , чиста проба диваци.Ако дпс изчезне - всички тия проблеми ще изчезнат.
94
2
 
8
 
! Отговори
poohy преди 12 години
Прилича ми на Подпалването на Райхстага от Хитлер и имитирането на нападението на германската граница от преоблечени в униформи на полските гранични войски, немци. Тогава е било с цел развързване на ръцете на Агресора - Нацистка Германия. Сега ДПС не е доволна от изборния вот и такива твърдения имат за цел да обезсмислят неудобното им гласуване.
93
2
 
5
 
! Отговори
Ме преди 12 години
Най-големите патриоти отново излязоха българите-мюсюлмани!
92
2
 
2
 
! Отговори
до 101-срам преди 12 години
Ехей Срамежливко,какво им е на форумите.Това,че си комунист е ясно.Това,че си цоцал от оная баница,която комунистите си разпределиха е ясно.Ясно ми е и това,че идва вашият край на пладнежки грабежи и обедняване на BG народа.Вашите комунисти направиха така,че неграмотните да се отвращават от демокрацията,но... това не е демокрация.Има ли комунисти,няма демокрация, а псевдодемокрация.Когато станахте милионери за една вечер като че ли не те беше срам.Когато направихте хиперинфлацията горд ли беше??
91
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на хората,еи това е начина да си защитиш позицията и да покажеш,че не си съгласен с манипулациите по време на избори
90
5
 
24
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Не искам избори...искам революция.Стига с тези ДПС,ГЕРБ,БСП - само ***
89
9
 
15
 
! Отговори
Срам!!! преди 12 години
Г-да управляващи, цецо, бойко! Четете по форумите призивите на вашите привърженици, употребяващи най-хубавите думи от българския език във ваша защита и прокламирайки високите европейски, културни и цивилизационни достижения на вашите идей! Да са ви честити! Историята ще ви запомни с това, че етнизирахте до истерия едни избори, призвани да ви изгонят заради простотията и некомпетентността ви да управлявате!..СРАМ за Майка България! И Цветанов ще ми говори за Шенген и ще се чуди, защо не ни искат!
88
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКо сме почнали да мориме *** и *** да тръгвам и аз с големото мачете???
87
10
 
40
 
! Отговори
геро преди 12 години
хората искат най после да се освободят от бсп-дпс и аз ги подкрепям
86
11
 
11
 
! Отговори
!!! преди 12 години
***....та му и *** ***, този е племеник на избарания ***!!! Да се оплаче на к..а ми!!
85
8
 
17
 
! Отговори
АЙ преди 12 години
Скоро ще се окажем в положението на бивша СФРЮ! Всеки с/у всеки,според етнос и религия ,но и с оръжие,което сее смърт!Белица ,Якуруда,Царкировия случай,Кърджали и т.н.
84
5
 
7
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Та нали от тия обръци Цвъцко си купи апартаменти на половин цена. Верно ли си мислите, че нещо ще се разследва като хората,че да издържи и пред съда?
83
8
 
20
 
! Отговори
;;о'' преди 12 години
Няма етнически конфликт бе недоразбрали зомбита , това са потурчени , които се бият с други потурчени , аз съм на страната на тези , които са против наглото , очилато , *** джудже ДУАН !