Варненка се хвърли под колелата на влака

Машинистът нямал никакво време за реакция
2 май 2012 18:58,
54
Варненка се хвърли под колелата на влака
Снимка: Bulphoto

50-годишна жена се самоуби, скачайки пред пристигащ влак на варненската гара в ранния следобед. Машинистът нямал никакво време за реакция и влакът минал през тялото й, потвърдиха от полицията.

Случката станало пред очите на десетки, чакащи на перона на гарата. Жената изчакала пристигащия влак Карнобат-Варна да влезе на перона и се хвърлила пред локомотива.

В случая категорично се касае за самоубийство, а не за случаен инцидент, твърдят разследващите.

Полицията разследва случая и изяснява причините за крайното решение. Предполага се, че става въпрос за лична трагедия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: влакВарнасамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
2
 
! Отговори
нина преди 11 години
само не се самоубивай,по-добре обери банката на Цветелина
41
2
 
4
 
! Отговори
Смел сърце преди 11 години
ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ И ПОРАДИ ДОБРОТИТЕ КЪМ НАРОДА СЪЩИЯ ЗАПОЧНА ДА ОТВРЪЩА НА ДЪЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА НА БОЙКО И ГЕРБ СЪС САМОУБИЙСТВА. НА БОЙКО ЩЕ МУ ВРЪЧАТ МЕДАЛ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА ОСБЕНИ ЗАСЛУГИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПЛАН РАН-ЪТ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И БАЩИЦАТА ВОДИТЕЛ БОЙКО
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мръсни комунисти как не се затрихте ! Отиваите на бузлуджа и не се връщаите, задръстеняци такива в кои век живеете, другари били, как не разбрахте че няма да просъсществува режима ви, само вие и Северна корея сте еии напаст сте !
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе кво им става на тия хора бе?! Умират да се убиват като ги реже и мачка машината.А си мислех че японците са сбърканяци дето си порят коремите.Ама и ние не се даваме.България-нация откачена.
38
2
 
6
 
! Отговори
стъкЛен преди 11 години
Не приемам самоубийството - за мен това е престъпление спрямо себе си и не е начин за бягане от проблемите. Може би, в дадени моменти, отчаянието е по-силно от живота.
37
4
 
3
 
! Отговори
ime преди 11 години
Чудя се какво ще стане ако колето на влака мине върху тестесите ти?
36
3
 
16
 
! Отговори
zeitgeist преди 11 години
Престъпниците от парламента взеха още една жертва.
35
15
 
6
 
! Отговори
Статист преди 11 години
Ако погледнем статистиката на БДЖ,ще видим,че това е първото хвърляне под влак от както съществуват влаковете в България.(защото Герб е на власт)Това ме навежда на мисълта,че някой гербаджия е бутнал женицата на релсите и следователно ГЕРБ са изцяло виновни за случилото се.Да живее БСП.Ура за Бсп.При Бсп никога никой не е скачал под влак.Оставка на Герб.
34
18
 
6
 
! Отговори
Вагнер преди 11 години
Само от заглавието на статията разбрах,че Герб са виновни.Ако влака беше управляван от Боко,щеше да спре,но уви..!Отново ББ не си е свършил работата.Нали другари!
33
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз не искам да живея но ме е страх.Безработен съм. Не знам как ще платя сметките. Вечер не мога да спя от притеснение. Всеки момент ще ми изключат и джиесема.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приятели,на 12 нека да си изчистим дворчето за един ден,май е по-лесно да го направим сами,вместо да се мислим кой друг би го направил и как. Хайде да си помогнем всички Българи заедно!
31
2
 
14
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Нашите назначени а не избрани правителства си работят по геноцида защото за това са ги назначили, а ние ги обвиняваме че не си вършат добре работата? Кой ги е назначил, за кого работят? За този еврейски октопод дето е захапал цялия свят, но към нас е по усърден, защото ни е харесал територията.
30
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече ми се повръща от тая държава. Наглост, корупция .И червени и бойко и кой ли не. Една чистка трябва голяма, тези не само са некадърни ами са и прекалено крадливи. Не става за живеене държава, в която се сключват договори за енергетиката на държавата на скрито ( Овчаров) където излиза Станишев и казва,че криза няма.И идва накрая спасителя Бойко и раздава бизнеси на мутрите си. Записват му разговор доказателство за корупция и нищо. Навсякъде другаде щяха най-малко да летят оставки и присъди!
29
2
 
4
 
! Отговори
от 39 преди 11 години
Феноменът е Севрюкова, не екипът с който работи, те са "само" учени. Не се изразих добре.
28
2
 
6
 
! Отговори
отн. Севрюкова преди 11 години
до 32Добре сте я цитирали, много интересна жена, съвсем непозната в сравнение с Ванга. Тя е различна. Има материали в нета - Слава Севрюкова. Но тя е българка, просто е била омъжена за руснак, може би любител на алкохола.Иначе е работила съвсем спокойно с научен работник - феномен, познат в Русия и по света.
27
2
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
Ако те затруднява българския език недей да пишеш.... в Мангалия медии нямате ли?!....
26
3
 
35
 
! Отговори
52 годишна преди 11 години
Последните 20-тина години от живота си не ги броя. Язък ми за възпитанието, образованието и многото положен труд. Работата по 24 ч на денонощие и надеждата, че е за добро. Доброто го нямаше, подиграха се с нас. Сега няма работа, няма да има пенсии, няма стаж, няма пари.Станахме нашето поколение курбан /по-зле и от пенсионерите сме, те поне имат сигурен доход/. Статистически казано сухо и хладно-и аз съм от жертвите на прехода. Не ми се мисли какъв би бил животът ми при други условия - по-добър!
25
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 50 години никой не те взима на работа, а до пенсия ти трябват 13 години още, а и тогава, ако не си направил 37 години трудов стаж, нямаш право на пенсия.....Без доходи не се живее... А ток, вода, данъци? Те отдавна надхвърлиха поносимата цена и станаха свирепо, озъбено куче! За транспорт, телефон, кабеларки, интернет изобщо не говорим....
24
3
 
28
 
! Отговори
Сinamona преди 11 години
Вече 1/3 от хората по улиците са с някакви психични отклонения, на никого не му пука за тях, не ги лекуват, роднините им не могат да се оправят с тях, а ние през няколко дни четем как тоя се обесил на детска площадка, а оня заклал майка си и децата си. Моля държавата да направи нещо, на тези хора им трябва специализирана грижа. Ония ден си минавам с колата до едно училище и гледам -онанист се почесва почнах да крещя, а той взе тухла за да ме замери и избяга. Това на какво ви прилича, г-да полит
23
5
 
27
 
! Отговори
tosh преди 11 години
Слава Севрюкова - за България:Държава на кръстопът.На кръстопътя свистят остри ветрове. Трудно се живее в такъв район. Но пък е страшно полезно - за каляване на душите. Брулени от ветрове, заякват... "Поздравявам жената, че е успяла да изкара 50 години живот в тази тежка страна. Накрая явно е станало непоносимо. Както и да е, призовавам ви да не се предавате колкото и тежко да стане, защото ще дойде един ден, в който ще се окаже, че ние, който сме устискали сме най-големите победители.