Товарен автомобил удари дете на пешеходна пътека в Бургас

11-годишното момиченце е в болница, без опасност за живота
Обновена: 6 юни 2012 15:15 | 6 юни 2012 14:40,
37
Товарен автомобил удари дете на пешеходна пътека в Бургас
Пострадалото дете е без опасност за живота. Снимка: Impact Press Group

11-годишно дете е било блъснато от товарен автомобил на пешеходна пътека в Бургас, съобщиха от полицията.

Момиченцето е със скъсани сухожилия на пръстите на десния крак, без опасност за живота. То е настанено за лечение в ортопедичното отделение на МБАЛ – Бургас.

Инцидентът е станал вчера около 13.10 ч. на бургаската улица "Захари Стоянов" № 47.

По все още неустановени причини товарен автомобил "Ивеко Стралис", с бургаска регистрация, управляван от 69-годишния П.С. от Бургас, блъснал пресичащото на пешеходна пътека дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Скалата преди 11 години
докога БГ-пешеходците ще пресичат безнаказано на определените за това места !? блъскат ги и пак не се научават че пешеходната пътека е място на което по-силният е с предимство --абе пешеходец ,
26
0
 
0
 
! Отговори
мен преди 11 години
Аз пък не мога да разбера на 69 години, кой им дава право да карат автомобили , оше повече товарни. Ама така е с пенсионната реформа може и 90 годишни шофьори да има. дано се оправи бързо детенцето.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са комунистическите *** с притъпено усещане за околния свят. Боже моля пази ни да не станем такива!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За подобни произшестия са виновни МВР. Има текстове в законите, които определят задълженията на МВР, но МВР не ги спазват. Резултатът е, че зарди липсата на контрол от страна на МВР, хората се научиха от мутрите да ен спазват закона за движение по пътищата и това стана стил на шофиране в България. Естествено е че при такъв стил на шофиране ще има подобни произшествия, но ако МВР си беше на мястото, едва ли шофьорите щяха да са свикнали да не забелязват пешеходците.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номер 14 Анонимен - няма такъв текст в Закона, за който пишеш.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пресичам на пешеходна пътека с голям страх.Някой вземе да спре и те подведе да пресичаш и в това време друг вземе та те замете.Мама мия....
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОКОГА БЕ ХОРА!!!
20
0
 
4
 
! Отговори
osata преди 11 години
Миналата седмица станах свидетел на блъсната от лека кола жена на пешеходна пътека. Превъртя се няколко пъти на асфалта, но като че ли нямаше сериозни травми. Шофоьорът, който блъсна жената, с помощта на един случаен минувач я качи в колата си и вероятно я е завел в боницата.Пиша го, защото примерно този случай не е отразен никъде, а се случи. Колко ли още такива пострадали пешеходци има. Пак казвам - на пешеходната пътека.Явно културата на някои от шофиращите все още я няма никаква.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Бг е модерно да те смачкат на пешеходна пътека!
18
7
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Къв ти е проблема бе?*** сме били а?Дай да те видим кой си,като обиждаш толкова хора де.Ко се криеш зад компютъра.Ти си един жалък *** и наказанието ти е,че го знаеш!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера един към 70 годишен щеше да отнесе майка с количка на пешеходната. Аз спрях, обаче ония мина със 70 до мен. По принцип като спирам на пешеходна пътека гледам другата кола да е достатъчно далеч, за да може да види ситуацията, обаче тоя си мина като на магистралата.В случая не толкова важно, че е възрастен, обаче възрастните по-малко карат коли и не знаят как да се държат в трафика.
16
5
 
11
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
А какво дири 69 годишен старец в такъв камион???Крайно време е да въведат сериозни тестове за възрастните лица,които желаят да управляват МПС.Лицата над 60 годишна възраст трябва да полуават разрешително за шофиране след сериозни физически и психологически прегледи.Само тази седмица вече два пъти предотврятявам ПТП с възрастен водач.Седнали дядковците да карат и за тех няма мигачи и път с предимство.Абе жалка работа.Баща ми е на 69г и не шофира от 2г защото вече не се чувства уверен.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На времето си спомням, че там имаше легнали полицаи, които и да искаш не можеш да преминеш бързо. Но изглежда след ремонт тези легнали полицаи вече не са в предишния вид. Градът е пълен с подобни препятствия, а дори на някои места властите са се престарали. Но определено предпочитам да правя предницата на колата, отколкото да блъсна някой. За съжаление детето е осакатено за цял живот с подобно нараняване, а и да иска общината не може да сложи навсякъде препятствия на всяка пешеходна пътека.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е в к-с меден рудник и тази улица е главна автомобилна,не знам къде там има пешеходна пътека....
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
¨По все още неустановени причини товарен автомобил "Ивеко Стралис", с бургаска регистрация, управляван от 69-годишния П.С. от Бургас, блъснал пресичащото на пешеходна пътека дете.¨ Причините са известни-шофьора не е смятал за нужно да намаля или да спира, той е от онези шофьори, кото изглежда смятат, че пешеходците умеят и трябва да летят, за да преминават по тротоарите-паркинги, през кръстовищата без светофари и т.н.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Законът предвижда за неспиране на пешеходна пътека тип зебра, 200 лв. глоба. Проблемът е, че полицаите не я налагат, а ако се обадиш на 112, за да съобщиш за подобно арушение сигурно ще ти се изсмеят...
11
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 11 години
Аз съм ЗА спирането на ПП, но има много още да се иска преди това да стане напълно възможно, като например, да накарат *** да не спират по или до ПП. Винаги спирам, ама като изкочи някой меджу спрелите коли в последния момент треперя дали ще спре, защото ако изобщо успея да спря този от зад със сигурност няма да може! Проблема е доста комплексен с даването на предимство на ПП.
10
3
 
15
 
! Отговори
до3 преди 11 години
Може дядото да е експеримент на пенсионната система.Не че и 65 години са малко, особено за някои професии, където може да има сериозни последствия за околните. Може пък на дядото пенсията му да е много голяма и като си плати ток, вода и данъци да не му останат за лекарства и храна
9
0
 
17
 
! Отговори
До 4 преди 11 години
Веднъж един ми спря :) Но съм правила забележка на КАТ-аджии, които люпят семки и гледат как жена с детска количка се опитва да пресече и никой не й спира.
8
4
 
16
 
! Отговори
Паоло преди 11 години
Абе що не се приеме закон ако блъснеш човек на пешеходна пътека затвор задължително или ако не спреш 500лева акт и да сложат камерки и вижте как ще се кротнат джигитите!!!!И аз съм шофйор но се стремя да спазвам правилата колкото мога на всеки може да се случи да блъсне човек!!!!!Бързо оздравяване на детето!!!!!!!!