Автобус на градския транспорт изгоря в Бургас

В него са пътували 20 души, няма пострадали
Обновена: 7 авг 2012 15:34 | 7 авг 2012 15:33,
60
Автобус на градския транспорт изгоря в Бургас
Изгорелият автобус. Снимка: Impact Press Group

Автобус на градския транспорт се запали в движение и изгоря почти напълно в Бургас, съобщиха от полицията. В него са пътували около 20 души, но няма пострадали хора.

Около 11.52 часа днес в бургаската противопожарна служба е получено съобщение за запалил се по време на движение автобус от градския транспорт, пътуващ между Житарово и Бургас по линия № 30.

Огънят възникнал в областта на задното ляво колело, вероятно поради техническа неизправност.

След забелязването на пушека и характерната миризма водачът на автобуса Маври Полименов запазил самообладание, евакуирал пътниците и се опитал да потуши огъня с три прахови пожарогасителя.

Към мястото на инцидента своевременно се отправили два противопожарни автомобила „Тетра” и осем огнеборци, които успели да потушат запалването, изразходвайки 10 тона вода.

Автобусът изгорял почти напълно.

За инцидента са информирани фирмата-собственик – „Бургасбус”, която да предприеме преместване на изгорелия автобус и по този начин да освободи едното пътно платно в посока Бургас, както и фирма „Титан”, за да почисти пътния участък.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване.

Автобусът е произведен през 1993 година. Закупен е втора употреба през 2007 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че, шофьорът е реагирал адекватно и няма загинали и пострадали!
51
0
 
2
 
! Отговори
Salym преди 11 години
Управата на фирмата хем ще вземе пари от застрахователя, хем и от скрап. Честито на печелившите, които отново и отново ще си напълнят джобчетата. Добре, че няма жертви, но като се има предвид, че целия парк е само от автобуси убийци, следващия път...пази Боже! Такива безотговорни ръководители на транспортни фирми, които безотговорно застрашават човешки животи на пътя, са само за затвора, но уви, стане ли белята те се измиват ръцете с механика и шофьора.
50
0
 
4
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Какво им се обясняваш на тея подметки? Тръгнали да се присмиват на възклицания, каквито има из цяла Бг. То си личи винаги кои са комплексарите. Едните до преди 130 години бяха село, сега са най-големите европейци, а довчера идваха по нашите плажове с кренвирши и сирене в кутия. Другите пък не си гледат *** и вонята, пропадащият им единствен парк в морето, ами тръгнали да злобеят. Все Бургас ви е трън в очите. Гедайте си собствената *** и ни оставете нас да си живеем в тук!
49
1
 
3
 
! Отговори
бургазлийка преди 11 години
до 45Да, в Бургас има много селяни от карнобатските села, от айтоските, от Пода надолу и от къде ли не. Някой ни определя с "въйкане", "вайкане", но това не е облика на Бургас. Кореняк бургазлии нито въйкат, нито вайкат , и една значителна част са се преселили в София. Бургас е притегателен център и е нормално да има много селяни.
48
1
 
1
 
! Отговори
men преди 11 години
гледайте и завистливи имах предвид преди да са започнали гражданите да атакуват.
47
3
 
0
 
! Отговори
men преди 11 години
глейте си кочините бе зависливи. варна е пълен софия още по гоуем. от другите пловдив по бива и малките запустели градчета където няма какво да ти се навира в очите. българска работа плюнки, плюнки, голям кеф че изгорял автобус.
46
2
 
2
 
! Отговори
HAHAHAHAHAAAAAAAAA преди 11 години
Ave ti verno si s nyakakuv varnenski kompleks,navsyakade ti se privijdat varnenci,lekuvay se kyopek.
45
1
 
3
 
! Отговори
До 50 преди 11 години
Абе какво като си смениш инпута на кийборда бе, пак си си същия варненски. Помаци във Варна имало много напоследък от Добрич, Раград и Търговище чувам. Поне така разправят де. Хах.
44
4
 
1
 
! Отговори
Do 49 преди 11 години
Ajde mlukvai be,kolko oshte shte se obyasnyavash,kazaha ti qe si selyak,kvo kato si ot burgas.dejba kalufa ti,vsiqki zavixdali na burgas,pomak.
43
1
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 11 години
Хайде сега беж, да броиш по сайтовете колко автобуса са се запалили в Бургас, да ти стане топло на жалката малка душичка. Хахах. ***. :)
42
2
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 11 години
Прави си, вечер ми мирише мн яко от Победа - на шоколадови бисквити и кекс, ако духа от запад, ако е от изток ми мирише на море. :)За твое огромно съжаление бургазлии нямаме за какво да завиждаме на абсолютно никой град, обратното обаче не знам, друго личи по коментарчетата ви.Хах. Аз, да се бия в гърдите - не, виж ти обаче точно като бай ти *** хубаво си се затупкал, че си ***, няма нужда, видяхме вече всички, че си гагаузки ***.
41
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,Обаче завистливи нещастници като тебе напоследък се срещат само на едно място. :) ,,В Бургас нали,гледам тука си се хванал да се тупкаш в гърдите,гражданин станал.Като ти мирише на лошо,затвори си прозореца,от Победа иде вонята,чисто Бургаска.Сега очаквам и мен да направиш Варненец,обаче лошо няма,сега е сезона.:)*** бургаски
40
2
 
3
 
! Отговори
До 44 преди 11 години
Ама недей моля ти се, че миришеш на максуда от тука. Не бил варненски. Хайде стига моля ти се. :)Кой е комплексар си личи толкова ясно, че няма и на къде повече. Аз не виждам нищо различно между "оли", "мали", "въй" и "лелееее", всичките са сами по себе си смешни. А това, че ти намираш само едното от тях за смешно и селско издавя селския ти компелкс и от кой край на Бг си. :) Диалекти и акценти навсякъде различни. Обаче завистливи нещастници като тебе напоследък се срещат само на едно място. :)
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диалог на бургазлии на улицата: - Ми, ко? - Ми, на! - Ми ай... Превод: - Как си? - Нали виждаш!? - Доскоро...
38
5
 
2
 
! Отговори
До 43 преди 11 години
Ооо,Аз ,,варненски,,благодарско батка,ама я кажи сега,що като ви каже някой нещо,и веднага мислите че е от варна,май като стана дума за комплекси,и се изпусна,мен ме боли фара и за варна и за бургадидас,ама ти сънуваш кошмари,комплексарчо.Напът сте да станете град,ама с тази селяния ще си останете селяци,запасани до гърди,с Адидаските с езиците навън,дънката и...въй,ми то друго не остана:)
37
2
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
О, колко си смешен, елементарен и проС! Можеш да избягаш от селото, но то от тебе - никога! Я кажи сега, като направи статистиката - един автобус във Варна, една кола в Пловдив, един автобус на летището в Сарафово и един автобус на изхода на Бургас и сметна тази тъй сложна схема, по-леко ли ти е на селската провинциална душичка, че в Бургас има цял един инцидент повече? Ау, ужас. Това ще да е заради града и хората в него, нали? Елементарната ти злобна душичка (варненска) не заслужава внимание.:)
36
3
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Не бе,Бугадистанец,от Бургадидаско село съм,ама у наше село не е кату ваше село,тоест в село сме ама няма .И аз нали това ти казвах бе миличък,че потъналия автобус не е в Бургадидас,и изгорялата кола не е оттам,само автобуса,а и едно атентатче.ама това са дреболии за мегаполиса Бургадидас.Ама как палиш,как се оправдаваш,дишай дълбоко,брой до 10,ако можеш,и ще мирясаш батка
35
1
 
6
 
! Отговори
До 40 преди 11 години
Ей недоразумение...не слагай и потъналия автобус към бургаско...тия явно си от някое селце и те е яд че не живееш по черноморието и ръсиш ругатни...да не си от някое пернишко село...няма да се изненадам.............
34
12
 
1
 
! Отговори
Aаах Бургас преди 11 години
Забавляват ме бургазци,миналата седмица някъде си потънал автобус,днес другаде се запалила кола,демек видите ли,ние сме уникални,ама не съвсем...Бургаз е Черноморския Перник,такъв е бил,и такъв ще си остане:)
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миналата седмица във Варна градски автобус потъна във ВиК наводнение и едва не издави пътниците.