Верижна катастрофа затвори пътя Стара Загора-Казанлък

Пострадали са шест автомобила
Обновена: 10 мар 2013 22:03 | 10 мар 2013 21:32, Петя Славова
7
Верижна катастрофа затвори пътя Стара Загора-Казанлък
Снимка: БТА

Верижна катастрофа с участието на шест автомобила затвори пътя Стара Загора-Казанлък. Катастрофата е станала край старозагорското село Ягода.

Шест коли са обърнати на пътя, две жени са тежко ранени и ще бъдат настанени в болница, предаде БТА. Предстои оглед на местопроизшествието и пътят ще бъде отворен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
до предния преди 11 години
'местата за обръщане' са 2 и са в участъка Стара Загора-Змеево, от прохода горе до долу до Ягода места за обръщане няма !
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 5 Има поне 2 места където мантинелата е прекъсната и се водят "място за обръщане в обратна посока", лошото е че точно лявата лента изведнъж става лента за обръщане в обрата посока има знаци, но кой в България спазва знаците....
4
2
 
11
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
Нещо се бъркаш, пътя е четирилентов с мантинела между двете платна в участъка Стара Загора - Ягода, от моста на Ягода до Тулово са 2 ленти. Пътя е широк, повечето прав, а там където има завои те са много широки, дупки няма никъде. Друг е въпроса че днес валя силно точно в този участък, а българина е бедняк и кара 20-30 годишни трошляци с летни гуми втора употреба на 7 години и ги кара със 120 понеже се мисли за богоизбран. Един вид не става само с ядене...
3
6
 
6
 
! Отговори
Ламбаро преди 11 години
Изламбвали са , с несъобразена с пътните условия скорост . Да цъкат фаровете и по икиндия.
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Мурджо Има няколко места за обръщане в обратна посока, ако някои се е опитал да ги използва, а тези зад него за "бляли" - и ето ти беля! А малко преди Тулово пътя от 4 лентов си става обикновен..
1
3
 
18
 
! Отговори
Мурджо преди 11 години
При този широк път в тази отсечка да се чудиш как са се бутурясали !