Мъгла мъчи шофьорите

Пътищата са проходими при зимни условия
Обновена: 7 яну 2014 09:11 | 7 яну 2014 09:11,
3
Мъгла мъчи шофьорите
Снимка: БТА

Пътищата в страната са проходими при зимни условия, има намалена видимост поради мъгла, съобщават от пресцентъра на МВР.

Пътните настилки са преобладаващо сухи, на места в Североизточна България мокри. В планинските райони са частично заснежени и заледени, те се почистват и обработват, посочват от Съюза на българските автомобилисти.

Има намалена видимост до 25 м поради мъгла в района на Самоковско шосе, с. Яна, Богров и Братя Даскалови. До 50 м е намалена видимостта в области Кюстендил, Перник и Сливен и в района на АМ "Хемус" (област София), Ст. Загора, Г. Делчев, АМ "Тракия" (област Бургас), Добрич, Сливо поле и Свиленград.

Намалена видимост до 100 м има в областите Пловдив и Силистра и в районите на Раднево, Гълъбово, Благоевград, Разлог, Петрич, Айтоски проход, Стражица, с. Ресе (област Велико Търново), Крумовград и Хасково.
До 200 м е намалена видимостта в област Ямбол и в района на Саранци, Владо Тричков, Лакатник, Мъдрец, Поморие, Карнобат, Разград и Харманли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: пътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А мен ме мъчи махмурлук.
2
1
 
4
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Мъгла мъчи шофьорите"Особено онези с купените книжки, които не знаят защо са зад волана!
1
0
 
7
 
! Отговори
ivan преди 10 години
в неделя по маршрута софия пловдив и по точно софия до тунелите видимостта беше вечерта около 10 чеса не повече от 4 метра .едвам се прибрах, асфалта светеше от поледица.