Предай стар телефон – помогни на дете

КНСБ в Разград събира благотворително неработещи мобилни апарати
24 мар 2014 10:23, Красимир Ангелов
4
Предай стар телефон – помогни на дете
Снимка: Булфото

Стари, неработещи или повредени мобилни апарати събира КНСБ в Разград, съобщи председателят на синдикалната организация Грациела Ранкова пред БТА.

Това е част от благотворителна акция в подкрепа на деца, чиито родители са загинали при трудова злополука, и цели да осигури средства за месечни стипендии на 50 ученици в цялата страна.

Към момента общата сума, на която са оценени предадените мобилни телефони в страната, е близо 3300 лева. Събраните в Разград апарати от началото на кампанията през декември са 30.

До края на май всеки, който иска да даде своя принос, може да направи това, като предаде ненужния си телефон в офиса на Регионалния съвет на синдикалната организация на бул. "България" 15, отчитат от КНСБ.

Кампанията "Дари телефон - помогни на дете" се организира от КНСБ, Благотворителния фонд "Проф. д-р Желязко Христов" и СНЦ "Младежки форум 21-ви век".

Мотото, под което се осъществява благотворителната инициатива, е "Нека да дадем нов смисъл на ненужната си техника! За да има повече детски усмивки и по-зелена природа!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.