Жена пострада в катастрофа без шофьор във Варна

Колата потеглила сама и се блъснала в съседна сграда
16 апр 2014 15:49,
8
Жена пострада в катастрофа без шофьор във Варна
Снимка: архив, Булфото

Жена на 67 години е приета в болница, след като автомобилът, в който е била пасажер, е потеглил сам и се е блъснал в сграда. Инцидентът се е случил във Варна, съобщават от полицията.

Днес в 12.17 ч. в полицията е постъпил сигнал за произшествие в района на автобусната спирка на Варненския свободен университет, по пътя към Златни пясъци.

Автомобилът бил паркиран в близост до спирката и шофьорът е слязъл. В автомобила е останала 67-годишната жена. Впоследствие колата е потеглила и се блъснала в съседна сграда.

Пострадалата жена е транспортирана до болница.

По предварителна информация тя има съмнения за травми на врата и гръбнака и контузни рани по лицето, но няма опасност за живота й. Работата по случая все още продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
35
 
! Отговори
аз преди 10 години
Аман от разбирачи и 'свидетели'. Ами ако 'спирачката'(двигателна или ръчна) е дефектирала ?!?
5
8
 
35
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
ха ха ха те прави див и щастлив
4
9
 
37
 
! Отговори
mr преди 10 години
Голяма част от българския обор се състои от телета за които думата физика е онзи *** предмет от училище дето "ми писаха двойка на него". До момента в който посрещне стената с глава.
3
11
 
44
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 10 години
А според мен не е нито турска работа, нито пък взета шофьорска книжка по втория начин. Логично е да се предположи, че шофьор е бил съпругът й, който най- вероятно е на възраст над 67 г. т.е. може вече да не е в най- добра кондиция.
2
11
 
40
 
! Отговори
ДО КОМЕНТАР 1 преди 10 години
По скоро "мяза" на "***" работа от шофер , който си е взел така наречената "шоферска книжка" по добре познатата стара "процедура"......... а именно........ Шоферски "умения" - горе долу , клонящи към НЕ , пари - ДА !!! ...................
1
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
малко мяза на турска"работа"