Румънски туристи превземат "Албена" за Великден

В курорта очакват над 2000 души, повечето от северната ни съседка
Обновена: 16 апр 2014 14:13 | 16 апр 2014 11:23, Красимир Ангелов
4
Румънски туристи превземат "Албена" за Великден
2 000 румънци ще почиват за Великден на Албена. Снимка: Impact Press Group

Засилен полицейски контрол ще има по главен път I-9 – от ГКПП "Дуранкулак" към ГКПП "Малко Търново", по който се очаква голям трафик на румънски туристи за празниците, съобщиха от "Пътна полиция" в Добрич.

Няколко хиляди румънци ще отседнат по родните морски курорти за Великден, като по-голямата част от тях ще пристигнат с личните си автомобили.

Само в курорта "Албена" ще посрещнат за светлия християнски празник около 2000 туристи - повечето гости от Румъния, сочи информация от курортния комплекс.

От пътната полиция напомнят, че за времето между 18-21 часа в предпразничния ден и от 14 до 20 часа в последния празничен ден движението на селскостопанска техника и тежкотоварни автомобили в участъци от републиканската мрежа ще бъде ограничено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
румънките са най готини
1
0
 
6
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Средната заплата и пенсия в Румъния е по-висока от тази в България.Данък ДДС за лекарства и хляб в Румъния е 9 %.Докато западните инвеститори напускат България, в Румъния икономиката бележи сериозен ръст, строят се заводи и се произвежда.Затова все повече румънски граждани идват при нас за укиенда и планират почивки.