След водната стихия във Видинско

Вижте какво причини природното бедствие
24 апр 2014 18:35,
25

С. Плешивец. Снимка: Булфото

Днес в община Ружици беше обявено бедствено положение заради приливна вълна, наводнила села в района. Най-големи са пораженията в Плешивец и Гюргич. Високите води на реката са скъсали два моста и водопровод, който е минавал въздушно над коритото на реката. Около 50-60 души са евакуирани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
35
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До хайде,моля!Ядец, тука не позна! Познавам хората точно от този край! Това са трудолюбиви и свестни хора, а Чупрене е като едно малко градче - чисто и с отлична интелигенция! Плянкай си глупостите на воля, нали си анонимен, а и никога нма да отидеш да видиш дивната прелест на онзи от Бога забравен край! Тропкай по клавишите, ти поне не го правиш през работно време, като някои от писателите тук!До roman romanovА ти какъв си бе, жалък продукт на храносмилането?!
22
0
 
34
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До TERMINATORЕто такива са за терминиране или най-малко за изгонване от България без право на връщане!
21
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TERMINATORПосочи ми с какво са полезни ромите ,на тази държава.*** на държавата.Защо Европа ви праща пари и не ви искат там ,защото знаят какви ***.Визирам турските *** най-вече
20
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има спешна нужда от еврофинансиране за прокопаване на по-дълбоки канали на реките.
19
9
 
32
 
! Отговори
roman romanov преди 9 години
До TERMINATOR ta to te i sega sa malcinstvo kato maxnesh,tyrci romi armenci ,makedonci, pomaci,gagayzi,vlasi,to kvo ostava be brato; te zatova i revat sreshto romite 4e imat mnogo deca,vmesto da klecat i gledat deca te mislat samo da kradat pomiari............
18
12
 
33
 
! Отговори
TERMINATOR преди 9 години
kakvo betsveno polozenie e obiaveno ta to v tazi giayrska darzava si non stop ot 20 godini da mrat te i bez grygo mrazat romite kolko po barzo stanete malcinsto v sopstvenata si darzava tolkova po dobre.............
17
2
 
40
 
! Отговори
Тъпомер преди 9 години
Една от най-големите грешки е да си построиш къща край реката!
16
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 16 MNOGO LI TE INTERISUVA RUMANIQ?
15
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ми се мисли за Румъния, нали техния бряг е по-нисък. Някой знае ли те как се оправят?
14
11
 
49
 
! Отговори
хайде,моля! преди 9 години
Хайде стига?Докато селяните стоят по кръчмите,а не запретнат ръкави да си изчистят коритата на реките,така ще е.Превърнали са чистите реки в сметища.Мързи ги дори и двора да си изчистят.Затънали са във вехтории и ***.А за цветенца не се и сещат.Мързеливо и хленчещо племе!
13
3
 
49
 
! Отговори
До Osmanliq преди 9 години
Ей ***. Ха дано язовир Кърджали да прелее и другите около него, да ви видим как ще се давите всите правоверни смърдящи ***, а *** ви ще се носят по течението.Ако админа изтрие този коментар - да изтрие и на този, до който го пращам.
12
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АНТИМУТРА А Калоян по чия вина е?Пак ли е на Боко?
11
10
 
40
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ДЯНКОВ ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОРИСОВ СПРЯЛ ПАРИТЕ ЗА УКРЕПВАНЕТО НА КОРИТАТА НА РЕКИТЕ И ЯЗОВИРНИТЕ СТЕНИ!!!СЕЛО БИСЕР Е ПО ТЯХНА ВИНА!!!!
10
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лоша работа в и без това порутените български села.Горките хорица....
9
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Калоян от 2005-та хората още живеят във фургони,макар че тройната коалиция,начело със сЪрГей и Етемчето им бяха обещали нови къщи чрез министерството за бедствия и аварии(което така хубаво опоскаха)...А вижте с.Бисер и преценете на кой му пука за народа-на Спинишко или на Боко.Да им кажа на тези бедни душици във видинско,че с тази власт-по добре да викат неволята.Ако се надяват станишко да запретне ръкави или съгражданина им Волюмето Миков да им помогне-ще има да чакат като тези в Калоян.
8
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е виновна водната стихия, че къщите са от кирпич.
7
4
 
48
 
! Отговори
!@#$% преди 9 години
До Osmanliq^Първо:Виждам че добре се изразяваш на български(***...)!!!Второ:По документи съм християнин,но по убеждение не вярвам в класическото възприемане на Бог.По-скоро вярвам в любовта,защото си мисля че и най-големият изверг някога е усещал и изпитвал любов.Сега ще разбереш защо уточних това...Трето:Заради твоите приказки,ТВОЯТ Бог ще те съди-и то много строго...А ако той те е подучил да се държиш така...то тогава да го у......бога....
6
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До OsmanliqКойто гроб копае на други му сам пада в него,не случайно е писано ,че Турция ще потъне ,защото мислите само за още и още
5
8
 
47
 
! Отговори
Биволъ преди 9 години
Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.
4
38
 
36
 
! Отговори
Osmanliq преди 9 години
Nishto im nqma na gqurite....neka da mrat! I prirodata ne e vas....vijte sa na kakvo prili4ate, sys zloba i zavist i vsevishnite sili predizvikvate i te da vi morqt. Haide izmiraite da se nastanqvame traino i Allah da se slavi po tiq zemi!!!