Нова катастрофа до спирка в Пловдив

Няма пострадали, движението беше блокирано за 2 часа
Обновена: 8 юли 2014 17:40 | 8 юли 2014 17:40,
5
Нова катастрофа до спирка в Пловдив
Кръстовището, където стана катастрофата. Снимка Dnes.bg

Нова катастрофа стана в Пловдив на метри от спирката, при която през месец май спортна кола помете 16-годишна ученичка.

Кръстовището преди моста на Герджика е изключително натоварено, а лошата видимост пречи на шофьорите да спазват правилата за движение. В случая катастрофата е между два автомобила - "Мерцедес" и "Фолксваген". За щастие няма пострадали. Трафикът беше затруднен за около 2 часа.

Още по темата

"Чух трясък и видях как едната кола се завъртя, винаги ме е страх, като пресичам тук”, разказа пред Dnes.bg очевидец на инцидента.

Наскоро прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение срещу двамата водачи, причинили травмите на ученичката Катя Матеева преди повече от месец на същото място.

Четири камери са заснели инцидента, при който спортна кола се вряза в автобусна спирка в Пловдив и рани 16-годишно момиче.

Три от записите са от видеокамери на МВР, а четвъртият е предоставен от собственик на заведение в района на произшествието, който вече е разпитан.

На записите се вижда как жълтият автомобил минава на червен сигнал на светофара, удря се в кола на кръстовището, която прави ляв завой и се забива в автобусната спирка. Ученичката още се възстановява от травмите в пловдивска болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази катастрофа стана пред очите ми.Тук както и на повечето светофари в Пловдив няма броячи,а и България е единствената страна в Европа където правещия ляв завой и този които се движи направо отсреща са на зелено.
3
0
 
10
 
! Отговори
П. преди 9 години
Светофарите не работят правилно на повечето големи кръстовища в Пловдив, все едно това е направено нарочно за да стават катастрофи.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз минах там днес към 11часа и имаше две ударени коли и полицеиска кола спряна след завоя в дясно, но маи ги бяха изместли да не пречат на движението
1
6
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Това не е ли на "Маря луиза" и "Източен" там имаше катастрофа днес към 11ч.