Лавандулови полета и морето край Каварна - декор на индийски филм

Лентата е полицейски екшън
12 юли 2014 14:27, Анисия Иванова
2
Лавандулови полета и морето край Каварна - декор на индийски филм
Снимка: Reuters

Приключиха снимките у нас на новия филм на индийския продуцент Рамджи Натараджан, който е с работно заглавие "Сила".

Лентата е полицейски екшън, съобщи Марин Кунов, организатор от  страна на курорта Албена, който е домакин на снимачния екип, цитиран от БТА.

В продължение на една седмица са заснети музикалните клипове за филма. За снимачни площадки са използвани лавандулови  полета край Албена, житни ниви между Балчик и Каварна, резервата Яйлата, нос Калиакра, плажа на голф игрището "Тракийски скали", крепостта Овеч в Провадия, Несебър.

В Албена пристигнаха и артистите, които изпълняват главните роли във филма. Главната мъжка роля е поверена на Рави Теджа, а двете женски роли са на Реджина Касандра и Хансика Монтави. Музикалните клипове са заснети с помощта на 10 професионални танцьори от Индия. Филмът ще тръгне по екраните през септември.

Боливуд се завръща отново през септември в Албена, когато Рамджи Натараджан започва проект за нов филм. Историята е любовна и снимките ще бъдат изцяло във ваканционното селище, съобщиха още оттам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: филмснимкиКаварненско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
бат САЛИ ДПС преди 9 години
вземете най големият циганини артист от *** ААМЕТ ДОГАН по прякор СОПОЛЕТО а другият *** наречен от ДНЕС БГ ЦАР КИРО ,ЯВНО ИМ Е ЦАР НА ДЖУРНАЛИСТИТЕ В ДНЕС КИРЧО МАГАЛА и него той дрога и нелегален спирт и кражби нещо така поциганско да стане кражби обири лъжи измама *** убийства баш така
1
2
 
4
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
E как така са пропуснали вятърните ни перки ???В региона трудно можеш да направиш снимка без перка - гордостта на Кметъла :-):-) :-)