Ало измамници задигнаха няколко бона от баба в Тетевен

Нейни близки уж причинили катастрофа, трябвали им пари
21 юли 2014 14:47,
6
Ало измамници задигнаха няколко бона от баба в Тетевен
Снимка: Dnes.bg

Телефонни измамници са взели 6700 евро и 900 лева от 84-годишна жена от Тетевен, съобщи БНР.

Ало измамниците са излъгали възрастната жена, че нейни близки са причинили катастрофа, в която е загинало 15-годишно дете, и за да се "измъкнат" от ситуацията, им трябват пари.

От полицията в Ловеч напомнят на хората да не се доверяват на телефонни обаждания и да не предават пари на ръка на непознати. Апелират при подобни случаи да се сигнализира на телефон 112.

Телефонните измами в Ловешко са зачестили и техните жертви обикновено са възрастни хора. Залавянето на престъпниците е трудно, защото те действат предпазливо и с много посредници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 9 години
Браво, бабе! Да си жив и здрава, пак да дадеш! Освен заглавието, друго не прочетох. Но, като има такива, като теб смахнати, все ще има и измамници! Все така продължавай и после реви от ,,родната полиция", че видиш ли не ти помогнали. Срещу ураганен вятър и глупостта- няма спирка! Не знам на кой да се радвам: на онези- които обират наред с измама..или на онези ***, които дори не си правят труда да звъннат на близките си! Както се казва: Имала, дала! Не ми е жал за такива изкуфелници!
3
0
 
5
 
! Отговори
ACID преди 9 години
Така е то. Като всеки е свикнал да си решава проблемите по "втория" начин. Това даже е начин на живот щом не им достига акъла и една елементарна проверка да правят (да звънне на близките). Това е единствената държава с подобен вид престъпление, което все още върви така успешно.
2
2
 
9
 
! Отговори
Никодимчо преди 9 години
Един честен пенсионер няма ли в тази държава, бре! Всеки е готов да "измъква" и подкупва ... Хак да им е, още да ги обират! Те създадоха това блато.
1
2
 
15
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Маса пари .....бах тоя гладен пенсионер аз !