Община Монтана дава 22 000 лв. за видеонаблюдение в три села

И в трите се извършват много кражби
7
Община Монтана дава 22 000 лв. за видеонаблюдение в три села
Снимка: архив, Ройтерс

Общината в Монтана отделя 22 000 лв. от бюджета си за изграждане на видеонаблюдение в три села, съобщи кметът Златко Живков.

С камери ще бъде следено движението по площадите и по най-оживените улици в селата Николово, Долно Белотинци и Габровница.

И в трите села се извършват много кражби. В Габровница те са 70 на сто от всички извършени престъпления на територията на общината, предаде БТА.

Видеонаблюдение ще бъде изградено на още едно невралгично място в града - пред храма "Свети свети Кирил и Методий". Заради намиращата се пред него градинка, то е станало свърталище на пияни и дрогирани.

Смятам, че с видеонаблюдението тези прояви ще намалеят, а полицията ще разкрива и залавя по-бързо крадците, допълни Златко Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Монтаназлатко живков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като няма бой, *** се самозабравят.Ако някой от нас се опита да спре влака, като нищо ще го осъдят по какви ли не параграфи и нищо чудно да отнесе ефективна присъда. А циганорите в Стара Загора демонстративно спират влака в знак на протест, че са им съборили НЕЗАКОННИТЕ коптори. Ако ги бяха напердашили с обещанието, че ще има още бой ако се опитат да предприемат каквото и да било, нямаше да има неприятности с този влак. Но и сега не е късно ...
3
0
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Значи малко са ги били. Следващият път да ги пердашат повече, та да не смеят да се оплакват на когото и да било, нито да им мине през ума да се върнат.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В коментар 1 се дава разумно предложение.Аз пък се питам колко време ще е нужно на апашите, за да откраднат или повредят техниката, чрез която би трябвало да се осъществи това видеонаблюдение?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е ли по-ефтино да се премахне *** население в тези села?