Тежка катастрофа на "Хемус", шестима души пострадаха

Два автомобила са се ударили странично след тунел "Витиня"
Обновена: 28 юли 2014 22:36 | 28 юли 2014 22:12, Красимир Ангелов
23
Тежка катастрофа на "Хемус", шестима души пострадаха
Снимка: Булфото, архив

Два леки автомобила са се сблъскали странично в стеснения участък след тунел „Витиня” на магистрала „Хемус“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в София пред „Фокус“.

Сигналът за катастрофата е подаден в 19.57 часа в Областната дирекция. Установено е, че произшествието е станало в стеснения участък след тунел „Витиня”, който е в ремонт.

Единият лек автомобил вече е срязан от екип на пожарната и от него е изваден тежко пострадал човек, който се транспортира към лечебно заведение. При инцидента няма загинали, но предстои изясняване на състоянието на ранените. По информация на Нова телевизия са ранени шестима души.

Заради катастрофата временно бе ограничено движението в двете платна по АМ "Хемус", при виадукт "Бебреш". Малко преди 22 часа то отново бе възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 19 Абе остави манговците и ***-шнауцерите, от тях 10% я карат коли, я не. За разлика от "бай ***"-вците - които 90% карат коли и смятат че за тях ЗДП не важи.
13
0
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
пич "съществата" от племето до бъмзи(ромотурци) си купуват книжките и незнаят какво значат тия знаци,те ги ползват за да си направят покриви на копторите
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19 Тука и да слагат знаци - никой не ги е6ава....
11
3
 
17
 
! Отговори
ЕДНА преди 9 години
ДО 2.....ВСИЧКИ КАРАТ КАТО ЛУДИ....НЕ САМО ШОПИТЕ !!! В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПЪТУВАХМЕ ПО МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ДО СТАРА ЗАГОРА И ТО СУТРИНТА ОТ 9 ДО 11 ч. ИМАШЕ МНОГО КОЛИ И ТУРСКИ ЗАРАДИ БАЙРЯМА. ГЛЕДАХ И СЕ УЖАСЯВАХ КАК АДСКИ БЪРЗО СЕ КАРАШЕ. НИЕ СМЕ СЪС СРЕДЕН КЛАС КОЛА И КАРАХМЕ 110 -120 , А НИ ЗАДМИНАВАХА ВСЕ ЕДНО КАРАМЕ СЪС 60 км...ПРОСТО ФУЧАХА И СТРУЯТА НИ ОТМЕСТВАШЕ !!! МИСЛЕХ СИ, ЧЕ ЕДНО МАЛКО НЕВНИМАНИЕ, ДУПКА, СПУКАНА ГУМА ИЛИ ЗАВОЙ ВСИЧКИ СТАВАХА НА КАЙМА !!! ЗАЩО Е ТАЗИ ДИВА АГРЕСИЯ???
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пичове, в чужбина беозпасноста на хората е на първо място. Ако има ремонт се слагат табели от поне 3 километра преди участъка, ако едното платно е затворено се поставят бетонни разделители на лентите така че да не може да минеш в насрещната. В БГ изобщо не се мисли за това. А за комплексираните джигите въобще не ми се говори...
9
11
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Магистрала "Хемус" до Правец беше изградена по спешност и очевидно мърляшки, за да може Правешката тиква да си ходи по-бързо до вкъщи.(А колко къщи и вили са били изградени с "отклонени" от строителството материали да не говорим).Не е ли същото сега и с построената от Банкянската тиква магистрала "Люлин"?ИЗВОД: Не допускайте ТИКВИ да ви "управляват" - т.е. да ви будалкат и крадат!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"коментар" 10 показва какво е нивото на този "сайт"
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ZVQRСега ако има *** да те даде на данс да те разследват за насаждане на омраза *** ***!Нали е рамазан бе смири се ***!
6
18
 
5
 
! Отговори
bmw E30 racing преди 9 години
сичко това стаа заради мотористете !!! нека дружно ги избием и да се избавим от тези узурпатори на спокойното каране с 250 на нашите баварци
5
1
 
19
 
! Отговори
гросо преди 9 години
Така е, като сто години ги правят тези ремонти. Китайците за един месец правят 500 км магистрали... Ние тук едва направихме една магистрала до морето, и вече е в ремонти, а Хемус - и тя също е в безкрайни ремонти...
4
1
 
33
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Там е ужасно *** обстановката, ако не знаеш се нахакваш без проблем. Точно излизаш от тунела (80км/ч евентуално), почваш да ускоряваш, все пак е магистрала и докато се адаптираш към светлината изведнъж се научкваш в ремонт без никакви предупреждения. Винаги като излизам намалявам с включени аварийни заради тези зад мен в повечето случаи когато минавам там. Все пак вероятно поне единият от двамата шофьори се е правил на мъж без никакъв запас от дистанция и акъл.
3
5
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
бате пини си лекарствата ега почнеш да пишеш по членоразделно :)))
2
24
 
8
 
! Отговори
шофьор преди 9 години
Шопите се мислят за упрявлители но двженията! от провинцията са стресирани от хаоса в движението!!! Никой не мисли ! В закона пиши всеки да управлява безопасно за себе си ш околните и да спазва правилника!!!
1
0
 
41
 
! Отговори
Вини преди 9 години
СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА. Един живот живеем.