5 000 лева подари старец на ало измамник

Схемата е операция на пострадал близък
7
5 000  лева подари старец на ало измамник

Поредната жертва на телефонните измами стана 82-годишен мъж от Търговище.

Той е дал 5 000 лв. на мъж, след като по-рано му се обадил неизвестен, представил се като завеждащ болница и поискал парите за спешна операция на пострадал близък на дядото.

Измамникът му обяснил, че ще бъде изпратен санитар от лечебното заведение да получи парите.


По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
И тия ще имат право да гласуват ............та на тия Ердоган да им каже че ще им построй черкви и ще оправи България ще гласуват за него !
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До този, който не го е жал А ти усещаш ли, че говориш глупости. Нали самият факт, че са ги дали за да помогнат на близък показва, че са склонни да дадат хиляди левове без да задават въпроси. Но да, глупави са. И ти ис глупав и като остарееш ще раздаваш пари (ако имаш)
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Камелия Цветанова-работила по публикацията. Уважаема г-жа Цветанова, така написано заглавието на статията от Вас е цинично. Цинично е да се пише, че възрастен човек определен от Вас като СТАРЕЦ "подарява" на ало измамник спестяванията си за да помогне на близък. Един ден и Вие ще остареете и ще Ви е приятно да ви определят на СТАРИЦА? Подарил му е труда си изразен в пари които е спестявал? Нека има повече уважение към възрастните хора! Човека е измамен, а това е престъпление.