ДАНС задържа кмета на Видин

Проверили са кабинета на Герго Гергов заради обществени поръчки
Обновена: 1 авг 2014 17:54 | 31 юли 2014 21:45,
28
ДАНС задържа кмета на Видин
Герго Гергов Снимка: Община Видин

Служители на Държавната агенция "Национална сигурност" задържаха за 24 часа кмета на Видин Герго Гергов.

Служители на Специализираната дирекция "Разузнаване" на ДАНС са извършиха днес проверка в кабинетите на  Герго Гергов и на заместник-кмета по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова.

От пресслужбата на общината уточниха, че проверките са във връзка с документацията на проведени обществени поръчки за доставка на хранителни продукти за учрежденията на бюджетна издръжка на територията на общината през 2011-2014 година, предаде БНР.

Герго Гергов е задържан за 24 часа.

Според специалисти принудителната административна мярка е наложена, за да бъде ограничен достъпът на кмета до служебна документация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: видинкметГерго Гергов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Намерили са доказателства - шикалки! Скалъпена история, смърди отвсякъде!
20
0
 
1
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Виж с номер 20 съм абсолютно съгласен.За тая мисъл шапка му свалям.Докато не изкореним комунистите от властта бял ден няма да видим.Вижте сега как са чилийците-нямат стигане.Ама си иаха Пиночет.На България е жизнено необходим генерал Аугусто Пиночет.Само той е доказал,че премахва комунисти от власт!
19
0
 
1
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Осъден политик няма.Съдиите Максим Ставийски и Брендо не осъдиха,та камо ли Герго Гергов.50 лева залагам,че няма да бъде осъден.Невинен ще го изкарат както Ставийски и Брендо!Те нашите политици не 9 ,ами по 900 живота имат!
18
0
 
2
 
! Отговори
аxn преди 9 години
Горкото кметче, как са го налазили. А той просто е гледал от по-големите. Все пак е бързало момчето и не е доизпипало кражбата. Но нищо, Видин пак ще гласува за червените.
17
1
 
1
 
! Отговори
Загрижен преди 9 години
Ама, верно ли? Какава изненада, кога работиха, кога намериха доказателства....Браво след една седмица от репортажа на Нова, успяха да го гледат на запис..., а той мамин убавец не е имал време да скрие основните доказателства...Това "уважаеми зрителЕ" е светкавична реакция! Само Чък Норис е малко по-бърз, ...понякога!?!?!?!?!
16
0
 
4
 
! Отговори
обективен преди 9 години
СЕГА НАРЕД Е ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ .НЕГОВИТЕ ПОРАЗИИ СА ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ НА КМЕТА.
15
0
 
7
 
! Отговори
щирлиц преди 9 години
Преди няколко дни имаше по Нова тв показваха золумите на въпросния кмет и приближените му...Последва доста бърза реакция,все пак наближават избори,партията така ли ще остане без приходи?
14
1
 
20
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Който избира комунисти, получава разруха...
13
2
 
18
 
! Отговори
Май Манолов преди 9 години
Герго Гергов става кмет на Видин през 2011 година, избран от листата на БСП.Без повече коментари.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще е, в Северозападнала България още се надяват на "светлото комунистическо бъдеще"
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видин е рaзкопaн все едно войнa се е водилa, нямa улицa в грaдa, която дa не е рaзровенa, и в нaй добрия случaй- зaровенa със земя...в моментa- кaл! Тaковa чудо никогa не е било, улици които сaмо преди 2- 3 г. бяхa aсфaлтирaни сегa зеят дълбоки ровове, пълнещи се с водa..трaгедия хорa! Зa " инфрaструктурaтa" в селaтa, около грaдa дa не говорим!
10
0
 
15
 
! Отговори
lol преди 9 години
ДАНС все действат пост-фактум, след като партньорските служби изпратят всичко черно на бяло (Бисеров) или репортери разровят всичко (кмета от статията)странното е все пак че минаха дни от излъчването на материала а сега твърдят че:"... принудителната административна мярка е наложена, за да бъде ограничен достъпът на кмета до служебна документация ..."да го беха закопчали преди излъчването
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мавъра от Видин намерете ДАНС, там е заровено кучето
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички общински кметове го правят какво се правите на ударени
7
0
 
32
 
! Отговори
хоохоххох преди 9 години
Бесепарското отроче кво направи за Видин , че си купи ново БМВ ли ?
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДАНС да задържи някой от пазаржишките талибани,а не да гледа тъпо докато един от тези обяснява,че парите му идвали от продажба на бурки.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мамин убавец! А га яде кифтетата не рива, а?
4
1
 
28
 
! Отговори
До Кристиян Борисов преди 9 години
И я точно кажи какво направи за Видин Герго.
3
42
 
2
 
! Отговори
Кристиан Борисов преди 9 години
г-н Гергов е единственият кмет, който направи нещо за Видин в последните 25 години, за това го и арестуваха - не искаше да слушка едни хора, които искат да продължат да грабят града. В заговора срещу него се включиха и три фирми, дължащи 4 милиона лева на общината, и притиснати да ги връщат, а също така и малобройно местно гражданско сдружение, в което членуват основно лица, свързани с предишни, доказано корумпирани управления на града: trud.bg/Article.asp?ArticleId=4173525
2
0
 
18
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До Малкият Иванчо Там се работи само по поръчка и когато някой простосмъртен открие нещо се правят че работят и прокуратурата най -накрая покрива всичко ! Тая схема ми я прилагат вече 4 пъти и са ми е ясно , че го правят да отчаят гражданите да търсят справедливост !