Шофьор на камион загина в центъра на Русе

Превозното средство потеглило само и премазало 57-годишния мъж
3
Шофьор на камион загина в центъра на Русе
Снимка: архив, БулФото

Шофьор загина под гумите на тежконатоварения си камион пред очите на много пешеходци в централната зона на Русе.

Работници разтоварвали тротоарни плочки от камиона на общинската фирма "Пътно поддържане", но изведнъж той потеглил сам по големия уличен наклон към дунавския кей.

57-годишният шофьор се опитал да го спре, но попаднал под гумите му, предаде БТА. Камионът се блъснал в сградата на Транспортна болница. Шофьорът е починал в многопрофилната болница.

Полицаи предполагат, че камионът не е оставен на ръчна спирачка. Произшествието е посетено от кмета на Русе Пламен Стоилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
17
 
! Отговори
Русе преди 9 години
"пред очите на много пешеходци в централната зона на Русе" добре приемам, че е в централната зона, но пък много пешеходни там...друг път. А и никой нищо не казва, че камиона е бил спрян в насрещното, не че има голямо значение, но улицата и по снимките, които видях си личи че точно от Военното окръжие тръгва камиона, а улицата там е еднопосочна в посоката на изкачване на баира :) Жалко за човечеца, хубаво е и че няма други жертви...
2
0
 
21
 
! Отговори
Momo преди 9 години
За съжаление този път лично познавам шофьора.Добър човек, усмихнат и весел. За съжаление няма деца.Дали е станало нещо или просто той нещо е забравил... не знам, но жалко че е загинал. :(
1
0
 
20
 
! Отговори
sergestands преди 9 години
Полицаите действат по линията на най-малкото съпротивления. Може камионът да е бил претоварен, при което да е възникнал технически проблем. Няколко палета с плочки и неуточнено количество пясък.А може да е някакво нехайство от страна на шофьора, който е направил всичко възможно да овладее машината, при което е загинал. Не трябва така нелепо да си отиват толкова достойни и отрудени хора. И без това в БГ почти не останаха много от тях. Бог да го прости човека!