2-ма загинали и 22-ма ранени в катастрофи през денонощието

В страната са станали 19 пътнотранспортни произшествия
23 авг 2014 10:07,
5
2-ма загинали и 22-ма ранени в катастрофи през денонощието
Снимка: архив Булфото

2-ма души са загинали при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В страната са станали 19 пътнотранспортни произшествия, при които има двама загинали. На територията на столицата са станали 50 леки и пет тежки пътни инцидента, при които има един загинал и шестима ранени.

Както Dnes.bg писа на заради нощна буря в Благоевградско в района има свлачища. Свлечена земна маса затруднява движението на път Е-79 в района на село Крупник.

Образувана е колона от автомобили и в двете посоки, движението се осъществява трудно. На място има работни екипи, които отстраняват проблема.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: катастрофиранени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Hetfield преди 9 години
Всеки ден минавам по 80 км, защото пътувам от София до едно близко селце, в която фирмата ми си изнесе логистичния център! И мога да ви кажа, че на такова шофиране ставам свидетел постоянно, че тръпки ме побиват! Българина е уникален *** зад волана! Винаги бърза и аз не знам за къде. Но като му присветнеш с фарове веднага намалява. Ето защо напоследък си присветвам с фарове най-вече на тези със скъпите и бързи коли, като ги видя колко бързо се приближават отсреща! Намаляват веднага... :))
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo jalko... samo dvama.
2
4
 
5
 
! Отговори
АНТИОВЦА преди 9 години
Когато МВР съобщи, че пуска 8.000 полицаи по пътищата на България, НЕ СЕ ЧУ ЗА ЗГИНАЛИ. вСИЧКИ КАРАХА ПОЧТИ САМО В ДЯСНО с 80-90 км/чс. Няма ги полицаите и жертвите потеглиха. От мен една поука; ПРОВЕРЕТЕ СИ ОГЛЕДАЛАТА, едни мерят на далеч, други много близо.Карай с ПОВИШЕНА БДИТЕЛНОСТ при силно Слънце или градско. СВИРИ на остри завои. Карай на дистанция от 20 метра, остава място на изпреварващия да се прибере. И др.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откакто караме на фарове, загиналите при катастрофи намаляха многократно. Нали уши?