Съседски кучета нахапаха 91-годишна жена

Загубила кръв, шили я два часа и половина в болницата
Обновена: 2 сеп 2014 09:36 | 2 сеп 2014 09:36, Александър Попов
19
Съседски кучета нахапаха 91-годишна жена
Снимка: Булфото, архив

91-годишна жена от село Бадино е била нахапана от кучета. Вена Стоева е приета в болница след значителна загуба на кръв, съобщи bTV.

Тя се прибирала у дома, когато била нападната от овчарски кучета. Без проблеми те я съборили на земята и започнали да я хапят по краката.

"Не ги видях и не ги чух да лаят. И ме повалиха там. После ме изядоха, аз седях и не можех да стана”, сподели Вена пред телевизията.

Жената е пострадала много сериозно - отхапана е голяма част от лявата подбедрица. На помощ й се притекъл стопанинът на кучетата, успял да ги усмири и да закара баба Вена до болницата.

Там я шили в продължение на два часа и половина.

Вена Стоева не смята да съди собственика на агресивните кучета, тъй като е един от най-близките й съседи. Той от своя страна отказа коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: кучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
outlaw преди 9 години
До до 3E KAK ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ТЕ АРЕСУВА ЗА САМОРАЗПРАВА
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прокуратурата не може ли да се самосезира? Бабата може да има хиляди причини, поради които не желае да повдигне обвинение. Казва, че човекът й е близък, но е възможно просто да я е страх от отмъщение.Някой, като иска да има агресивни овчарски ***, да си ги държи в двора. Да заключва вратата на двора и да сложи табела с надпис "Внимание, агресивни кучета!"
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В провинцията е особено тежко положението. Такива опасни кучета-пазачи се пускат да се разхождат насам-натам. Простотия и безхаберие.На стопанина трябва да му скъсат г.за от яки глоби и ако жената умре- в панделата!!!
8
1
 
5
 
! Отговори
........... преди 9 години
Хора и хора! Както едни газят хора по пътищата какво да се каже: "какви са тези шофьори" и да ги мразим всички! Въпрос на култура и възпитание. Какво може да очаква човек по селата, там животните се нямат за нищо: това възпитание и обич не съществува като понятие и точно защото хората така се отнасят към питомците си и се случват тези неща! Та на всичкото отгоре и от там идват бездомните кучета от селата около големите градове. Ако почетете малко, ще разберете къде е проблема, ама .....
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАКВИ СА ТЕЯ *** КУЧКАРИ!? ХОРА ЛИ СА ИЗОБЩО!?След толкова много трагични и жестоки случаи включително с деца, продължават да отглеждат безумно безотговорно опасни кучета.
6
0
 
15
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ЖЕНАТА ДОЖИВЯЛА ДО 91-ГОДИНИ ТА ДА БЪДЕ ИЗЯДЕНА ОТ КУЧЕТА КАКЪВ СРАМ!
5
6
 
5
 
! Отговори
.......... преди 9 години
По-голям процент охапани има от домашни кучета, дане кажа 90%! Правете си изводите какво се случва с едно животно под лош контрол и тормоз от страна на "собственика"! Уличните кучета в по-големия си процент просят и махат с опашка, единствено човек е способен да ги озлоби и носи отговорност за това! Аз виня човекът, а не кучето! И да на каишка се озлобяват, но не и ако има кой да им обръща внимание и все пак това не е живот!
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който отговаря за кучетата трябва да изяде наказанието, в крайна сметка да имаш куче е отговорност! Много кучкари си мислят, че кучетата са има като играчки, ама има един куп отговорности, които за съжаление много малко кучкари притежават.
3
3
 
10
 
! Отговори
bez преди 9 години
Kuche na veriga otkacha. Moze da nahape i maika si.
2
9
 
5
 
! Отговори
outlaw преди 9 години
I какво искат да ни кажат сега авторите на статията не мога да рзбера тя поучителна ли ще трябва да е образователна ли каква и е целта - само в БГ пресата се занимава наяден от кучета изнасилен от слон и темподобни ама то на *** народ какво да му пишеш както казват ъпсурт па нема а ме разберете
1
10
 
5
 
! Отговори
outlaw преди 9 години
до номер 2и как ще стане това че не ми е ясно и като го осакатиш хем ще плащаш хем ще лежиш в затвора