Неделята започва с облаци и валежи

В Западна България температурите ще са по-ниски
Обновена: 14 сеп 2014 22:01 | 14 сеп 2014 09:21, Анисия Иванова
3
Неделята започва с облаци и валежи
Снимка, архив Булфото

В днешния неделен ден ще започне увеличаване на облачността от запад и след обяд в Западна България ще започнат превалявания, на места ще прегърми, според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

До края на деня ще превали и на места и в централните райони на страната. Над Източна България ще има разкъсана облачност; там източният вятър ще се усили до умерен.

В Западна България дневните температури ще останат по-ниски, до 21°-22°, в останалата по-голяма част от страната максималните ще са между 25°-29°.

По Черноморието ще има временни увеличения на облачността. Източният вятър ще се усили до умерен. Максималните температури ще са 24°-26°, близки температурата на морската вода, а вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините от запад облачността ще се увеличи. Още около обяд в планините от Западна България ще започнат превалявания и гръмотевици, а до края на деня ще има и в Централна Стара планина. Вятърът по билата ще е умерен, предимно от изток.

Максималната температура на 1200 м.н.в около 17°, на 2000 м около 11°

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 9 години
До РадоКазали или обещали и какво от това?!Дума дупка не прави,хората казват какво ли не!Например Борисов по три пъти на ден си сменяше мнението,но управляваше държавата и сега щем нещем пак ще го изберем щот видяхме,че другите не са по добри от него в нищо.Така,че нищо ново под слънцето.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе тия разбойниците поне да пуснат предварително язовирите е не като видят че ще прелеят
1
0
 
1
 
! Отговори
Радо преди 9 години
В момента е 10;30 и вали дъжд в Свети Влас...а казаха че днес няма да вали