Вода заля магистрала "Тракия"

Дъждът и прелял канал наводниха аварийното платно
Обновена: 16 сеп 2014 14:07 | 16 сеп 2014 13:58,
55

Снимка: Dnes.bg

Автомагистрала "Тракия" се превърна в езеро след поройния дъжд тази нощ. Аварийната лента на аутобана от 112-ти километър до 106-и километър в посока Бургас -София е залята с вода.
Още по темата
Временно е спряно движението на моторни превозни средства по АМ “Тракия” в отсечката между пътен възел Цалапица и град Съединение, съобщиха от полицията.

Огромното количество дъжд в комбинация с прелял напоителен канал за оризищата в района са наводнили аварийната лента на магистралата.

На места водата залива и една от лентите за движение.

Въведено е ограничение на скоростта в продължение на 6 километра от магистрата край Пловдив.

„Оризищата понеже трябва да се жънат, си имат възможност и вдигат шлюзовете, така водата тръгва и затлачва канала, защото не може да я поеме”, заяви пред Dnes.bg Костадин Мадемджиев, служител по поддръжка на АМ „Тракия”.

На място е осигурено дежурство от полицейски екипи на Магистрална полиция.

Призовават се водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни и да преминават с ограничена скорост през посочения участък.

Водата върху платното е около 20 сантиметра, а в канавката над 2 метра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВDa, da - dolO, dolO, dolO - dolu negramotnitsite vuv foruma i ot zjivota ni ! DOLO-O-O-O-UUU !
38
2
 
6
 
! Отговори
тиквено семе преди 9 години
Аз се чудех от кой водоем тиквун се беше снимал с два шарана в ръце...Ето откъде била снимката... и на 5 октомври, да не забравите пак като шарани да му клъвнете на пръчката!!!!!
37
11
 
12
 
! Отговори
КЪДЕ ВИ Е АКЪЛА,БЕ преди 9 години
ТОВА СА МАГИСТРАЛИТЕ НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ-БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ЗА ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ ОТ ПАРИТЕ НИ ЗА ЗДРАВЕ БЯХА ОТКРАДНАТИ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА, ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА! ТЕЗИ ПАРИ ОБАЧЕ, ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА МАГИСТРАЛАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ СА ОТИШЛИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО ИМ, А СА ОТКРАДНАТИ ОТ МУТРАТА И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ, КОИТО ГО ДОКАРАХА НА ВЛАСТ 2009 Г. И ГО ДЪРЖАХА 3,6 ГОДИНИ. *** БЪЛГАРИ, КОИТО СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ,ОТНОВО ЩЕ ДОКАРАТ ВЪПРОСНАТА МУТРА НА ВЛАСТ. ПИТАМ СЕ ЩО ЗА НАРОД Е БЪЛГАРИНА. НАРОДЕ???
36
6
 
13
 
! Отговори
от един Българин 45 преди 9 години
Коментара ми естественно е ирония за грандоманията на Тиквата, че бил създал всичко и всичко на него се дължало. Ами тогава и наводнението се дължи на тебе, Тикво.
35
5
 
5
 
! Отговори
един Българин преди 9 години
Бог Бойко прерязал лентичката и затова водата дето се прави на смела решила да залее автомагистрала Тракия дет уж той я строил. Ама не е познала водата: никой нема правото да се прави на смел пред Бат Бойко. Ама като се замислим, ако Бог Бойко не бе прерязал лентичката водата нямаше да има достъп до автомагистрала Тракия, без позволението на Вожда и нямаше да я залее. Сега положителен ли е Бат Бойко всевластния като режел лентички и дал позволение на водата и Бог да заливат Тракия?
34
1
 
8
 
! Отговори
хидроинженера преди 9 години
време е да строим магистрален вец (каскада тракия) хем и лентички ще има за рязане
33
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Минах точно след наводнението в Бургас по новата отсечка на магистралата посока София, вода имаше колкото искаш и където искаш. Имаше един участък, в който ни отбиха в насрещното. Някакви се мъчеха нещо да правят там, не съм гледала какво точно. А околовръстното в София, след пуска на Драгалевци, ха ха - даже кану караше един. На ББ само лентички му дай и да се бие в гърдите, друго му не трябва.
32
12
 
8
 
! Отговори
12345 преди 9 години
***, по-***, най-*** са троловете на БСП тук. Ако имат запек Бойко им е виновен, ако имат разстройство пак той им е пуснал вируса. Ей, няма оправия за троловете. Сън не спят, Бойко сънуват. Е, ще си измрат от недоразумение, ама пишат ли пишат глупости. Аман, от вашите тролски простотии. Позапрете се малко де, Де го Станишев, няма гоо. Кой ще ви плаща тогава? Напразно се хабите.
31
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересното е, че не съм чул да има наводнен участък от новооткритите при Бойко... За разлика от тунелите на магистрала Люлин, които се рушат няколко години след построяването им при бат Серго, от аркадашите му Мапа ченгиз!
30
14
 
14
 
! Отговори
Мери преди 9 години
Айде сега - който е рязал ленти да отводнява
29
22
 
7
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 9 години
да жевее БОЙКО БОРИСОВ! доло комонизъма!
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошите коварни *** нарочно засадиха милиони декари гори, за да подмамят наивните демокради да ги изсекат и после да кажат - а, лоши демокради, лоши! Това е заговор на Коминтерна, ДС, безродниците от БКП, КГБ и пр. за дискредитация на светлия капитализъм.
27
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Автомагистрала "Тракия" се превърна в езеро...Бате Тиквун хеммагистрала ви построи, хем езеро ви направи! А за зимата ще има изненади за всички!
26
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха сега да видим боб кон яде ли, или Боко асфалт *** ли?
25
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сломена бе гордостта на Боко Афалт паша.
24
1
 
21
 
! Отговори
Алчност преди 9 години
Сечете, сечете още. После ще живеете в блато, който оцелее, разбира се.
23
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ха сега на калпав боков строител през лятото дъжда виновен, а през зимата снега
22
9
 
23
 
! Отговори
ха сега? преди 9 години
При Сергея всичко спря. Забатачи се лот 1 на магистрала Марица, лот 4 на Струма, пътен възел Белокопитово на Хемус, Колодрума в Пловдив. И всичкото това при осигурено финансиране. За сметка на това се раздадоха едни "енергийни" помощи на "електората" (ромския).
21
0
 
27
 
! Отговори
киро преди 9 години
стига сте плямпали кой го е строил, това е старата отсечка до пловдив и нито бойко, нито станишката са го строили. и в случая не е важно кой го е строил, а и никой от тях двамата лично не е участвал на строежа. по-важният въпрос е защо има вода на пътя?
20
3
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
Бай Тошо, бай Тошоти управлява лошомагистралата , която построивече се наводниПоне пред нас се отсрамигавазина си изпратимагистралата да отводни