Двама загинаха след удар на камион и кола край Силистра

Пътят между Сокол и Главиница беше затворен повече от 4 ч.
Обновена: 18 сеп 2014 16:41 | 18 сеп 2014 16:26,
15
Двама загинаха след удар на камион и кола край Силистра
Снимка: архив Булфото

Поредната тежка катастрофа с жертви стана на пътя у нас днес. Трагедията се разигра на пътя между Главиница и село Сокол в Силистренска област.

Още по темата

Двама загинаха след челен сблъсък на автомобил и камион, съобщиха от полицията пред "Фокус". Жертвите са младо семейство - мъж на 30 години и съпругата му на 24 години.

По първоначални данни катастрофата е предизвикана от камиона, който навлязъл в насрещното движение. След удара е възникнал пожар.

Заради катастрофата пътят между Сокол и Главиница  бе затворен за движение повече от четири часа.

Все още няма подробности за причините, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
ani преди 9 години
kakvi horo ste vie?nima ima zna4enie proizhoda vsi4ki sme hora,no lo6oto e 4e tqhnoto detence e ve4e sira4e,za6toto sa go noseli na gradina i sa se vra6ali ve4e... kakvi narkotici gluposti.....!Az gi poznavam bqha dobri hora,no ve4e ne sa sred nas za jalost....predstavete si kak 6te se obqsni na deteto,4e mama i tati ve4e gi nqma ...tova e tragediq...nedeite za zloslovite, a se zasramete,nikoi ne e zastrahovan i ne znae kakvo mu e pisano...
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МустафаИСТИНАТА БОЛИ ЛИ роме
9
0
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
Камиона Шкода, който вероятно не си знае годините, навлиза в насрещното и се блъска във ФВ Пасат. Каквито и да са хората не са имали никаква вина.
8
4
 
4
 
! Отговори
Мустафа преди 9 години
По коментарите веднага си личи чия булка обича да похапва рязана наденица ;)
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
турчин с кола -това е "резултата"
6
5
 
4
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Колеги,от сутринта се е почнало.Искам да ми говорите!!!
5
9
 
5
 
! Отговори
Силистренец преди 9 години
и двете села са турски затова не им пишат имената, най-вероятно са превозвали отново наркотици и затова са бързали, нищо особенно в силистренско-турския раион
4
1
 
13
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Явно не си чел, че пише, че камионът е навлязъл в насрещното. В случая хората в колата са нямали никаква вина. Бог да ги прости! Докога ще караме идио.тски и ще се изтребваме като кучета?
3
1
 
8
 
! Отговори
Мира преди 9 години
Нямам думи и все се питам...как така челен удар посред бял ден !!??? Нали се виждат един друг, дори и да си тръгнал да изпреварваш и не си преценил разстоянието намали, върни се в платното си....какво е това да даваш газ до безумие и гледайки как ще се убиеш -забиеш продължаваш ???? Жалко за младите хора.....Бог да ги прости !
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подробностите са ясни: превишена скорост, нека да познаем от 3 пъти и после изгубване на контрол на колата, след като е челен сблъсък. Разликата между високата скорост и ниската е, че при ниската можеш да оцелееш, а при високата - загиваш без втори шанс. Дано всички любители на високи скорости да го проумеят това.
1
16
 
10
 
! Отговори
Ламби преди 9 години
ФАРОВЕ, ФАРОВЕ и пак ФАРОВЕ. Те ще помогнат за намаляването на жертвите по пътищата.