Местят с хеликоптери в Румъния тежко ранените от катастрофата

Причините за пътния инцидент все още се изясняват
Обновена: 21 сеп 2014 13:03 | 21 сеп 2014 13:00, Красимир Ангелов
22
Местят с хеликоптери в Румъния тежко ранените от катастрофата
Снимка: Impact Press Group, архив

Шестима са тежко пострадалите румънски граждани при катастрофата тази сутрин в Прохода на Републиката, където автобус с румънски туристи се обърна,съобщи директорът на Областната болница във Велико Търново д-р Стефан Филев пред БТА.

По думите му те са стабилизирани и състоянието им позволява да бъдат транспортирани с хеликоптери до Румъния, каквото е желанието на ранените и техните близки.

Още по темата

Общо 27 румънски граждани са прегледани в Спешното отделение на болницата след тежкия инцидент, при който загина 27-годишна жена от северната ни съседка.

Създадена е организация на летището в Горна Оряховица да бъдат посрещнати два медицински хеликоптера от Румъния, съобщи директорът на летището инж. Петър Петров.

Туристите, които не са пострадали, са настанени в един от корпусите на НВУ "В.Левски" , докато бъде организиран транспорт за връщането им в Румъния.

Причините за инцидента се изясняват, като полицията работи основно по 2 версии – несъобразена с пътните условия скорост или заспиване на водача на автобуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До Иво Ако беше известна мутра или наркотрафикант всички болници щяха да наддават за теб !
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Исках в един сайт да публикувам нещо и не ми дадоха без регистрация в сураттефтера.Писха си с техният ***, че не искам да се регистрирам в сураттефтера и ония ми отговори със псувня. Това е един от най-големите сайтове за публикуване на литература. Интересно щом такова е възпитанието там какво остава за другите.Или просто псевдо интелигенцията дето е по върховете се мисли за нещо.
15
2
 
16
 
! Отговори
Иво преди 9 години
"Остави ме момче, в почивка съм. Влез, изчакай и все някой ще те види"Теглих му една п@*!а майна и си отидох. От аптеката си купих метилпреднизолон и си го бих сам...Та така.... ебляшка страна е това България....
14
1
 
17
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До "Sylar"Приятел, аз в София, се задушавах от една алергия към 23:00 вечерта, аптекарката ми каза да отида в 25-то ДКЦ, където ми отказаха помощ и ми казаха в Оркъжна болница в спешното. Отидох до там едвам едвам с колата и като влезнах, там чакаха десетина ***.Чаках един час някой да види какво става, уви само един лекар излезна от кабинета да пуши отвън цигара.Отидох при него и го питах лекаря какво да правя, че направо си умирам от задушаване. *** ми каза:" Остави ме момче->
13
0
 
6
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
''несъобразена с пътните условия скорост''Несъобразена яма и автобуса е потънал в бездната.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Иванов, разбрахме, че си комунист.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да не е по темата, но ей дега влизам в един сайт дето се води български и е на турски език за новините на Кърджали. Та там в коментарите на турски се обиждат българите и България.А в праивилата за коментиране пише, че обидите не са позволени.Или си мислят, че като пишат на турски и няма кой да разбере.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А хапчетата кога ще ги пиеш ?
9
1
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До Иванов -продължение -1Като безименния "умник" коментиращ под статията "Управителят на БНБ: КТБ ..."Твърдящ, че олигарсите обрали тъпите вложители щото влагали в *** БГ банка - и ми дава пример за лошо управление в ***, а точно *** е собственост на БГ олигарси, които не си обраха вложителите :)))))))=> Не олигарсите ви обират /особенно БГ!/ а друг по-нагоре! :))))))))
8
1
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
До Иванов - продължениеМанипулацията в която се издънвате, се гради на логическата грешка: Следствието потвърждава предпоставката - твърди се, че предпоставката е вярна поради истинността на следствието. Ако A (е вярно), то B (е вярно). B (е вярно), следователно (и) А (е вярно).
7
3
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Не мога да си представя , че сте толкова прости!Никой ли не вдява къде е проблема?? Ами хайде да ви помогна: Ако на САЩ ФЕД спре да му дава заеми, какво ще се случи и след колко време според вас ще са по-зле ... и от нассс :))))))Никой ли не вдява, че ТУК положението не е следствие на политически сили или качества на местните маймуни, а на МАНИПУЛАЦИЯТА НА ПАРИЧНОТО ПРЕДЛАГАНЕ!! - напр. ако аз да ударя някой от Вас по умната мусурка, той да почне да мисли, дали умната мусурка е критерии :)
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Македония има гранични хеликоптери сега.А ние какво имаме?
5
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще ги стигнем... румънците?А какво беше само преди 25 г.?Помните ли?В румънските магазини нямаше нищо за ядене, освен компоти.По телевизията им имаше само 2 ч. излъчване.А сега къде са?Но е ясно защо стана така, убиха си комунистите.Народе!!!
4
3
 
15
 
! Отговори
Sylar преди 9 години
hora a az tazi sytrin bqh tam za6toto imah bolki v gardite i ne mojeh da di6am otidoh v 6 4asa za6toto ne mi pratiha lineika te bqha da spasqvat 4yjdoto naselenie a na men po zaobikolen na4in mri otidoh tam i sled 30 min stoene si tragnah za6toto mi kazaha nqma ti ni6to ama bez da sa me gledali eto tova hora e Balgariq posle ne se 4ydete za6to biem lekarite aki 6te gi biem kato se nalaga za da ti obarnat vnimanie
3
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хеликоптери има но с тях лети предимно ББ и неговите тигри.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те ще си пратят техни най-вероятно .
1
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 медицински хеликоптера от Румъния ще пристигнат , за транспортиране на тежко ранените , които са стабилизирани в България !В България има ли медицински Хеликоптери ?