Контролиран взрив изплаши хората в "Меден рудник"

Няма пострадали, само счупени стъкла
Обновена: 29 сеп 2014 18:32 | 29 сеп 2014 18:28, Камелия Цветанова
7
Контролиран взрив изплаши хората в "Меден рудник"
Снимка: Булфото, архив

Контролиран взрив, извършван от строителна фирма около магазин Кауфлад в к-с „Меден рудник” в Бургас, изплаши хората в района.

От фирмата не са преценили добре силата на взрива, коятое изпочупила стъкла на магазина, обясни  говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева пред „Фокус“.

Пострадали хора няма, нанесени са материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
С преди 9 години
До XXLЕй шопчето, много ми е интересно какво ще се случи ако в Люлин, има взривни работи. Ще има 10 пострадали, ама няма да има един софиянец. Що не вземеш да се гръмнеш и да чакаш да отворят магистрала Струма. Да си ходиш на море, при маляките и да ни отървеш от пернишкия си произход. От такива "столичани" направо ни е писнало. Бургас е най-добрия град за живеене, когато *** шопи не си помислят да идват насам
3
0
 
2
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Ами то като гледам какви балкони са си направили в Кауфланд, не е чудно че и при леко зривче и старите им 20 годишни пропукани стъкла с изпопадал маджун са се строполили ... Човек чете - Меден Рудник, взрив, изпочупени стъкла и снимка на панелка, чете статията и се моли някой роднина да не е останал без прозорци и накрая се оказват 2 стъкла в Кауфланд примерно ????
2
7
 
4
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Най-заблеяните роби в БГ живеят в мЕдЯн рУдник ;)) Даже и табели са им наслагали да им повдигат фалшивото его и да си вЕрват,че са N*1 ... Бургас.Най-добрия град за живеене ....Ха-ха-ха-ха
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
bravo - kakto vsi4koto v BG.