В четвъртък идват облаци, ще застудява

Дъжд ще вали само на отделни места, сочи прогнозата
1 окт 2014 22:42,
0
В четвъртък идват облаци, ще застудява
Снимка: архив Булфото

Времето ще започне да се разваля от утре, прогнозират синоптиците. От изток ще започне заоблачаване, което през деня ще обхване цялата страна, съобщиха от НИМХ, цитирани от „Фокус“.

Още по темата

Валежи почти не се очакват, но в страната ще започне да прониква студен въздух. Минималните температури ще са предимно между 6° и 11°, максимални - между 18° и 23°. В София минималната ще е около 6°, максимална –около 19°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, но почти без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 18° - 20°.

Над планините ще преобладава облачно време, но и там няма да вали, възможно е само на отделни места. Ще духа умерен до силен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра – около 8°.

През следващите дни вятърът ще остане от североизток-изток и дневните температури ще се понижат още малко. Към неделя максималните ще са между 13° и 18°, сочи още прогнозата на синоптиците.

Ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, но над по-голямата част от страната по-често ще бъде предимно облачно. На отделни места е възможно да има слаби и краткотрайни превалявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозасиноптици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари