Образуваха досъдебно производство за взрива

Цацаров прати втори екип следователи в Горни Лом
Обновена: 2 окт 2014 11:57 | 2 окт 2014 11:57, Веселина Йорданова
14
Образуваха досъдебно производство за взрива
Снимка: БТА

Образувано е досъдебно производство във връзка с взрива в завода за обезвреждане на боеприпаси в село Горни Лом, съобщиха от Прокуратурата.

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров на място е изпратен втори екип от следователи от Националната следствена служба.

Още по темата
Главният прокурор поема лично координацията по действията по разследването.

Процесуално-следствените действия продължават и към момента и се ръководят на място от окръжния прокурор на Видин.

Предстои изземване на документация в Административната сграда на завода в Горни Лом, която е запечатана и поставена под охрана.

Претърсен е офисът на фирмата собственик на завода в София и предстои изземване на цялата документация.

Разпитват се множество свидетели.

След като инженерните специалисти потвърдят, че условията за безопасност са налице, ще започне оглед на местопроизшествието. В момента сапьорни части обследват мястото на взрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: прокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
След дъжд- пкачулка, пфу!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До политологНе виждам партии а политически проекти, може да са и повече, но кукловода е един - така че правителство ще има - остава кукловода да каже кой да се жертва.
10
1
 
4
 
! Отговори
радикал преди 9 години
предварително е ясно че цацаратурата отбива номера виновни няма да има мафията е по силна от законите
9
3
 
2
 
! Отговори
бомбите на НАТО!!! преди 9 години
НАТОВСКОТО ОРЪЖИЕ УБИВА! Дори когато е за брак. И ТОГАВА УБИВА СЪВСЕМ НЕВИННИ ХОРА. Защото това оръжие е създадено както и самият съюз НАТО е създаден от едни злобни хора и човекомразци. Тези гръцки мини явно са американско производство и трябваше да убиват нас източноевропейците. Но дойде 1989 г и янките не успяха да ги използват срещу нас тогава. Затова сега за наказание, че сме били в съюз с техния враг Русия вкарват своите бомби тук. С надеждата да убият повече българи при обезвреждането
8
2
 
3
 
! Отговори
А ОСТАВКИ??? преди 9 години
А МИНИСТЪР БАКАЛОВ ЩЕ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА? При толкова много загинали в цивилизованите бели държави премиерът (БЛИЗНАШКИ) и МВР-министърът (ЙОРДАН БАКАЛОВ) незабавно биха си подали оставката.След тая трагедия политическото бъдеще на Йордан Бакалов е опетнено напълно. С кръвта на загиналите невинни хорица. 15 души те бяха на брой...
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте сведение на близките , всички ли са загинали ?За 400 лв на месец - изедници мръсни , убивате децата ни и с работа и че са безработни ?Някой на 22 са вече прокудени да оцеляват в чужбина !
6
0
 
4
 
! Отговори
хаха преди 9 години
несъизмеримо по-слаб вятър се получава така, г-н Цацаров, сравнен с вятъра, издухал хората и оборудването на такова разстояние!Питам се каква е отделената мощност и защо е имало такова количество материал на едно място там?
5
0
 
9
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Е, и?Резултатът отсега е ясен - виновни са загиналите поради човешка грешка.Така е най-лесно.Така е било, така и ще бъде.Какво от това, че са загинали няколко нископлатени роби?В очите на "височайшите" загубата дори е нищожна пред милионите, с които си пълнят дебелите банкови сметки.Позорно!Нещастна родна картинка с обрулен и обречен народ, жертва на свои безскрупулни сънародници.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До б жгНе но може да стане медиатор за възтановяване на завода!
3
1
 
11
 
! Отговори
arhar преди 9 години
Аз откога казвам, че в БГ няма масони, а има само едни сектанти ... Нито цацата, нито Гоце, нито свинарят, нито Веждито, нито Д. Добрев, нито Боко , нито кедесарската отбита от дс имат нещо общо с масоните .Истински масон е Иван Ведър от Разград / 18 - 19 век / , който е ДАРИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ И ИМОТИ ЗА БЛАГОТО НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ .Не трябваше ли цацата вече да е повдигнал обвинение на т. нар. собственик, а зетят на Камен Пенков от дс / Камен Пенков е ортак с Доган , Златко баретата и Брендо / вече да го е прибрал в ареста ? Или се изпълнява усилено РанЪт ?
2
2
 
8
 
! Отговори
б жг преди 9 години
Това ще върне ли хората??????
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
v BG vsi4ko, koeto ne triabva se vzriviava - taka e po-lesno, a 4e e imalo i hora tam nikoi ne go interesuva. DOKOGA???????