Шествие се помоли за по-малко жертви на Е-79

В Плевенско протестираха срещу лошите пътища
Обновена: 2 окт 2014 13:52 | 2 окт 2014 13:52,
4
Шествие се помоли за по-малко жертви на Е-79
Снимка: архив Булфото

Шествие с Чудотворната икона „Покров Богородичен“, която се съхранява в Мелник, се помоли за по-малко жертви при катастрофи на главен път Е-79. Иконата пътува от Мелник до църквата в Симитли, където ще остане за поклонение до 6 октомври, съобщи bTV. До тогава всеки ще може да се помоли за пътуване без инциденти.

Още по темата
Иконата мина по един от най-рисковите участници в района – Благоевград – Кулата в района на Кресненското дефиле. Трасето е част от пътя за Гърция и взима много жертви. Преди дни в района на Симтли стана жестока катастрофа, при която загинаха две жени.

Протест срещу лошите си пътища проведоха и жителите на три села в плевенската община Левски, съобщи БНР. Хората блокираха движението по основните улици в селата Асеновци, Градище и Трънчовица. Община Левски е изпратила писма за лошото състояние на пътищата да областното пътно управление в Плевен, но отговор до момента няма.

Проблемът с разбитите пътища и многото дупки в района е стар. Някои от участъците не са ремонтирани повече от 30 години. Има дупки с дълбочина над половин метър. Протестиращите настояха пътищата им да се оправят в кратки срокове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да организират шествия и да чакат Бог да ни спаси, хората трябва да изритат от политиката и управлението на България всички, които до този момент са били там. А това са Боко, Местан, Кунева и всички други ***, които вече 25 г. ни тровят живота и съзнанието. Трябва сами да си помогнем, а не винаги да чакаме някой друг да ни оправи. Което си е типично нашенска черта. Все да обвиняваме другите и да се надяваме на друг да свърши работата.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в допълнение към 1: ДА НАЛЕЕ МАЛКО МОЗЪК В ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО СИ НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО.
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видяха че фаровете не помагат и взеха да се молят на господ да намали жертвите. Помолете му се и да натръшка корумпираните полицаи(само внимателно,че да не останем без полицаи) , както и да асфалтира пътищата, да изреже храсталака в който са обрасли,да пооправи мантинелите и да спре каруците по тях .