Христо Златински от "Лудогорец" катастрофира край Русе

Съпругата му и още трима души са пострадали при инцидента
Обновена: 18 окт 2014 20:16 | 18 окт 2014 18:21,
21
Христо Златински от "Лудогорец" катастрофира край Русе
Христо Златински Снимка: архив, Булфото

Четирима души пострадаха при катастрофа край Русе, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Инцидентът е станал към 14.37 часа между джип "БМВ" и лек автомобил "Фиат". В колата се ударил и движещ се зад него автомобил "Нисан", който не успял да спре навреме.

В БВМ-то е пътувал футболистът на "Лудогорец" и на националния отбор по футбол Христо Златински заедно с бременната си съпруга и детето си.

Владислав Трифонов от пресцентъра на разградския футболен клуб съобщи за БТА, че Златински е невредим, но леко е пострадала съпругата му. 4-годишната им дъщеря е без наранявания.

По първоначални данни камион изпреварил "Фиат"-а, след което рязко завил, без да подаде сигнал. За да избегне удар, шофьорът на леката кола ударил спирачки, но колата поднесла и се ударила челно в идващия джип на Златински.

Всички пострадали са откарани с линейки на Спешна помощ в русенската болница без опасност за живота.

Най-тежко е пострадал 68-годишен мъж, който е бил във "Фиат"-а. Той е получил политравма. Останалите трима са с леки наранявания.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
! преди 9 години
И естествено, дежурните комплексирани злобни душици, видаха БМВ и изцяло насочиха вниманието си към него, като коне с капаци, без въобще да са наясно с катастрофата. Ей за това ще си останете цял живот в мизерия и проблеми. Ограничени хора, лесно манипулируеми - толкова.Само да спомена, катастрофата стана на много невралгичен участък и виновникът е тираджията, който в последствие избяга от инцидента (защо ли), а останалите са просто жертви на обстоятелствата.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от тия.Мислят си, че като са си сложили малко повече гел и са изпръскали едно шише парфюм преди да излязат от тях, всичко им е позволено.Държат се като мутри, бият се по дискотеки, блъскат се по пътищата и накрая изкарват невинните хора виновни.
11
3
 
4
 
! Отговори
Градинаров -гробар преди 9 години
Я вече бех зел лопатата да ги копам
10
5
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 8 Ти остави ламарините, но само бмв-та в канафките по магистралите при дъжд се наблюдават. Зловещи шейни.С това задно задвижване на бавареца и с някой *** зад волана настъпал газта настава зловеща приказка при дъжд на магистрала.
9
4
 
17
 
! Отговори
Vans преди 9 години
Вие *** ли сте, шиб*ан камион е завил рязко пред водача на Фиата, някога секли ли са ви пътя?! Аз съм сигурен,че когато виждаш камион срещу себе си и до теб стоят бременната ти съпруга с малката ти дъщеричка ще намалиш за да може да се разминете спокойно с камиона. За щастие няма жертви и много сериозни натоварвания, дано се оправят бързо и да преодолеят психическия шок.
8
9
 
12
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
МЕРЦЕДЕС ИМАТ НАЙ-ЗДРАВАТА ЛАМАРИНАМЕРЦЕДЕС 190 И 124 И ПУРАТА И СТАРА ЕС КЛАСА ОТ 1991 СА НАЙ-ДОБРИТЕ АВТОМОБИЛИ ТАКА ЧЕ СИ КАРАЙТЕ БМВ-ТАТА СЪС СУМА СИ ЕЛЕКТРОНИКА ПО ТЯХ, ПЪК ПОСЛЕ ЩО СЕ ЧУПИ !
7
9
 
3
 
! Отговори
dedoviami преди 9 години
Fiat??Той не може да спре толкова бързо толкова!...bmw то има ужасно силни спорачки!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 6Защо заплашваш журналисти?Те са хората които търсят истината.И се грижат за съзнанието на тоя пропаднал коптор.Като не искаш журналисти заповядай в ислямска държава.Не е далеч.Малко след истанбул..
5
8
 
9
 
! Отговори
токо преди 9 години
Браво на 4,*** им в устите на тези *** хейтъри,които и като врачки се изявяват
4
12
 
31
 
! Отговори
Слава на геройте а ? преди 9 години
Да освен с висока скорост *** не спира на пешеходна пътека и кара и на светофари.Без значение на цвят.Вашето златно спортно момче.
3
7
 
32
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Златински, с 90 или със 140 се движеше, брачед?
2
13
 
46
 
! Отговори
то преди 9 години
Да си купиш скъпа кола не те прави шофьор и то е ясно кой е виновния ,но спокойно случаят ще бъде потулен като на ставински
1
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аре на бас, че не се е движил в границите на позволената скорост ...