Пътека от цветя на пътя в Крушевец в памет на малката Красимира

Днес се навършват 40 дни от смъртта й
5
Пътека от цветя на пътя в Крушевец в памет на малката Красимира
Костадин Стоянов в съда. Снимка: Булфото, архив

Червена "пътека" от цветя ще покрие днес пътя в бургаското село Крушевец, на който загина 11-месечното момиченце Красимира.

Още по темата
Днес се навършват 40 дни от инцидента, при който граничният полицай Костадин Стоянов не успя да вземе завой и колата му връхлетя върху бебешка количка, оставена за минути на тротоара близо до вратата на местен магазин.

След инцидента в селото са поставени 5 “легнали полицая“ на пътя, които да убиват скоростта на шофьорите, пише БТА.

Както Dnes. bg писа, граничният полицай предизвика жестоката катастрофа на 11 септември в селото, като не успя да вземе завой, качи се на тротоара и помете детска количка, убивайки на място бебето в нея.

Кръвната му проба, взета след катастрофата, е показала 0,58 промила алкохол в кръвта.

По делото срещу него има назначена и тройна автотехническа експертиза.

След изготвяне на заключението от нея предстои прецизиране на обвинението, уточняват от Окръжната прокуратура. В момента на Стоянов е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 9 години
така е в Б........я когато стане нещо пътища сто,ама трябва да стане и тогава се оправят работите,тия от парламента ми идва да взема един гранатомед и да ги изчакам към 11ч да се посъберат,и да ги гръмна па после нека ми дадът доживот ама ще знам че съм пооправил тази загубена страна
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"След инцидента в селото са поставени 5 легнали полицая на пътя, които да убиват скоростта на шофьорите, пише БТА"Стига сте блъскали улиците с легнали полицаи!!! Нивите ни са по-равни от пътищата ни вече. Просто го вкарайте в затвора за 50 години!!! И го правете с всеки следващ, който реши да убие някой на пътя само защото не може да вземе завой. Нека да плати и кръвнина в размер на 150-200 хиляди лева и диваците ще се научат!!! А не да се правите на активни с полегнали полицаи!!!
1
9
 
11
 
! Отговори
Турчин с фес преди 9 години
Ако беше шериат, червената пътека щеше да е от кръвта на шофьора!