Стрелба, пиянство и секс обвинения в Пловдив

Междусъседска война завърши с екшън и надупчена кола
21 окт 2014 20:15,
37
Стрелба, пиянство и секс обвинения в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Истински екшън се разигра на улица „Богомил” в центъра на Пловдив днес следобед. Мъж стреля по автомобил с въздушна пушка, като причината е междусъседска война.

Радослава Протопопова излязла от дома си и открила задното стъкло на автомобила потрошено. След като не видяла следа от камък или друг предмет, викнала баща си, който е майстор на оръжия.

Той констатирал, че е стреляно с въздушна пушка. Единственият заподозрян от Протопопова на този етап е съседът й от първия етаж Румен Аджемян.

Жената твърди, че конфликтът е избухнал заради площадката пред блока, върху която е поставен кафе-автомат без съгласието на етажната собственост.

"Много е агресивен, постоянно получаваме заплахи от него, снощи съм сигнализирала на телефон 112, защото пият до късно и буйстват пред входа", разказа тя.

Самият Аджемян отрича да е стрелял и обвинява съседката си, че е лека жена.

"Тя прави всичко, защото вечер се прибира все с различни мъже, когато съпругът й го няма и така не може да се скрие от нас. Въобще не съм я заплашвал", разказа Румен Аджемян за своята съседка.

Радослава твърди, че минути преди стрелбата, 8-годишната й дъщеря е отишла до колата, за да вземе оставени снимки.

Съседите на Аджемян отказват да развалят седенката пред блока, където запиват до късно всяка вечер. Полицията ги предупреди да не се саморазправят с другите обитатели на блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mmm
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
mmm
18
0
 
0
 
! Отговори
готин преди 9 години
да вземат и да си я карат наред да видиш как ще се оправи положението и няма да има за нищо виновни
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе стига с тая провинция и тая София бе! Не виждате ли, че навсякъде има и свестни хора, и лузъри, а и че цялата държава прилича на един ........... (няма да го напиша, че може и да ме изтрият). Няма столица, няма провинция - всичко отива по дяволите.
16
0
 
2
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
До пловдивчанкаДрага ми съгражданке!Ако това дето сега се подвизава в София го наричате "интелигенция" аз собственоръчно си слагам титла "професор доктор хонорис кауза по философско-хуманитарни психологически политически социологически и прочее наУки" пък нека да съм тесногръд еснаф...тесногръдите еснафи имат нещо което другите нямат-Здрав Разум се нарича!Колкото повече ми се налага да отивам до София толкова повече ме засърбява кобура...не знам защо така...
15
2
 
3
 
! Отговори
провинцията преди 9 години
Много ми е забавно когато определят всеки различен от София град за провинция. По тази логика в Българофия има само един град наречен София, а всички останали са провинция??? Тази теза доказва още веднъж провинциалното мислене на " Софиянци", а истинските такива са останали толкова малко, че дори са незначителни. Съгласен съм че разрухата на България не е пощадила малките селища и селата, които могат да бъдат провинция, но... такава е ситуацията в България и няма признаци за положителна тенденция
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Родила съм се в София и за съжаление нямам нищо в провинцията. И винаги се дразня за разликата защото съм убедена, че политиката от десетилетия тази разлика расте! В развитите и нормално управлявани държави провинцията е по-красива и по-спокойна, а и хората по-добри! Няма разлика в заплащането. У нас провинцията е изоставена което променя манталитета но хората там, те се настроиват с/у софиянци а причините са в безхаберието на много правителства. Вижте Холандия, Белгия, провинцията е красива!
13
1
 
6
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Ами то и пред нашия вход в Пловдив е така ... само секса липсва :).
12
2
 
13
 
! Отговори
до пловдивчанин преди 9 години
Не е само Пловдив, така е навсякъде в кочинката наричана България.Защото ги търпим.
11
1
 
19
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 9 години
Кварталните пейки пред блока с насядали местни пияници е нещо нормално за Пловдив.Почти няма блок пред който слетобед да не се събират безделниците...И да им се чуди човек от къде намират пари ежедновно да се наливат с алкохол и наквасването да започва от ранния следобед и продължава до малките часове на нощта.Пловдив стана сбирщина от пияници и безделници, нормалните хора взеха да стават все по-голяма рядкост в града.
10
3
 
16
 
! Отговори
123 преди 9 години
За жалост умните глави на Пловдив отдавна заминаха в София ето това е държавната политика на регионите - всички в софето.
9
1
 
22
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Особено съм развеселен от мъдрата намеса и решение на полицията."И няма повече да правите така".Бравос!
8
2
 
21
 
! Отговори
Себайтин Ебатин преди 9 години
Европейска работа... в европейската столица на културата, аркадаш...
7
3
 
14
 
! Отговори
Съседка преди 9 години
Не я познавам тая жена и не знам каква е.Аз имам съсед пияница, който е ял толкова бой, че не може да си представи сам, защото само глупости говори. Един ден ми каза "Тия твойте тъпкачи пак са разбили мазето." Аз лично съм го виждала с неговите приятели, като закъсат, как изнасят от мазетата каквото има.На другият ден казах на приятеля ми и едва го убедих да не го набие и той, иначе и нас щяха да ни пишат :D
6
4
 
31
 
! Отговори
пловдивчанка преди 9 години
Казах тук преди време и пак ще го потвърдя: Пловдив е..... относително хубав град (живея тук откакто съм родена и затова малко ми е писнало от този град !), но 80%процента от хората са с ОТЧАЙВАЩО провинциален манталитет! Ама нещо страшно! Сигурно защото и тук се напълни с пришълци от селата и други части на БГ.Но ви казвам - по-лошо е от София. Там поне е съсредоточена по-голяма част от интелигенцията, а тук останаха ***. Някакви тесногръди еснафи и интриганти с гигантско самочувствие.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много добра история, дано има повече подробности. Паднах от смях, като от филм за Бай ***.
4
3
 
53
 
! Отговори
Пъзел преди 9 години
Питате къде е сексът тук...ами комшията таковал майката на стъклото ...
3
2
 
40
 
! Отговори
Приказка от Пловдив. преди 9 години
Простотия без Край....
2
1
 
26
 
! Отговори
секс войни и танци преди 9 години
Ива Йорданова хвърли оставка в агенциятза за българите в чужбина и набързо показаха на тия хора как се мята в Пловдив.
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мили родни балкански картинки.