Пияни баща и син в ареста след спречкване с полицай

Младежът ударил с юмрук униформения в сливенско село
Обновена: 24 окт 2014 14:13 | 24 окт 2014 11:54, Веселина Йорданова
6
Пияни баща и син в ареста след спречкване с полицай
Снимка: архив, БулФото

23-годишен мъж от сливенското село Сотиря е в ареста за нападение на полицай. С него е задържан и баща му, който не изпълнил полицейско разпореждане.

Около 23.30 часа снощи униформените се отзовали на сигнал за силна музика.

На място на улица “Божуровец” те установяват група от 7-8 мъже около две големи тонколони, музиката от които се чувала в цялото село.

Мъжете били в явно нетрезво състояние. Полицейските служители са поискали личните им документи, при което 44-годишният Т.С. е отказал да изпълни разпореждането.

В същия момент синът му - 23-годишният И.Х, внезапно нападнал полицейския служител, като го е ударил с юмрук в лицето.

На място за съдействие са изпратени още два полицейски екипа. Музиката е спряна, всички са задържани и отведени в Районното управление на МВР в Сливен за установяване на самоличността им.

Бащата и синът остават в ареста за 24 часа. По случая е образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
велосипедистa и бебето нещо зa тях дa кaжеш пич със пaгони те ще щтрaкaтли със пръсти
2
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
СЪС СИГУРНОСТ БАЩАТА И СИНА ЩЕ СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ. И С ПАРИТЕ , КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ КАТО НИ ОСЪДЯТ НАС ВСИЧКИТЕ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ ТЕ ЩЕ СИ ЩРАКАТ С ПРЪСТИ И ЩЕ ВЪРТЯТ ГЮБЕЦИ. МУЗИКАТА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО- СИЛНА И ПОДЧИНЕНИЕ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ- НИКАКВО.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези с инициалите си въобразиха, че могат да бият не само лекари и учители, но и полицаи.Нали им внушиха, че цяла България е длъжна да ги обслужва безплатно? Затова бият, ако линейката не дойде след 5 секунди или ако бъде направена забележка на някое .Сега пък полицай се осмелява да им пречи да дънят музика в полунощ! Ама как е възможно, бе?БХК още ли не се е самосезирал?! Това момче, дето е ударило полицая, как ли е стресирано, горкото! Я веднага да му изплатят 50 000 лв компенсация!