Жена е загинала при проливните дъждове в Бургаско

Открит е мъж, който се издирваше, той е на безопасно място
Обновена: 26 окт 2014 12:30 | 26 окт 2014 08:15, Елка Василева
13
Жена е загинала при проливните дъждове в Бургаско
Снимка: архив, Булфото

Жена на 38 години е намерена мъртва в землището на бургаското село Росен.

Сигналът за отвлечена от водата жена е бил получен в полицията снощи около 20 часа. Цяла нощ са провеждани спасителни мероприятия, съобщи комисар Костов пред Нова тв. Тялото на жената е открито тази сутрин около 8 часа на около километър от мястото, където е била завлечена от вода. По информация на Нова тв жената е съпруга на служител на жандармерията.

Открит е мъж, който е бил издирван в зоната на вилно селище „Черниците”. Човекът е на безопасно място, оказана му е била първа помощ.

По-рано Георги Гатев, началник отдел Оперативни дейности НСПАБ, съобщи, че двама души – мъж и жена, са в неизвестност в района на Бургас след вчерашните проливни дъждове.

Комисар Василев от НСПАБ-Бургас каза, че вчера в късния следобед в района на село Росен жената и съпругът й излезли от автомобила, за да се приберат в дома си в село Росен пеш. При приливна вълна се подхлъзват, разделят се един от друг. Повече от 30 души са издирвали жената.

В района на местността Черниците мъж на средна възраст е пътувал с микробус. Заради спукана гума е изоставил буса и е тръгнал е пеш да се прибира в района на "Черниците". Днес издирваният е открит жив и здрав в дома си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: бургаснеизвестност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да я проси женицата ама не знам до каква степен трябва да ти е притъпен инстинкта за самосъхранение та да се набуташ в подобна ситуация и какъв мухлю трябва да е мъжа и за да набута жена си във водата и да я остави да се удави.
8
4
 
8
 
! Отговори
младен преди 9 години
Аре стига простотии, кем трейл мен трейл и т.н.Държавата и държавната инфраструктура се разпадат. Както се разпада една кола която не се поддържа. То не може само се краде и малкото което се прави по абсолютна необходимост да е на принципа "плюнчи и лепи".
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В коя част на България виждаш?
6
5
 
10
 
! Отговори
аспортивен преди 9 години
Правят се експерименти -казва се климатична война ХЕМИ ТРЕЙД Човека с номер пет ви го е описал Затова има жертви -защото е война Да сте чували преди години да е загинал човек от дъжд Шести номер -всеки ден виждам следи и те не са от водни капчици както казват
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 7Скоро да си виждал следи в небето?България е чиста от тях, който трябваше се погрижи за това.
4
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ,ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ВЕЧЕ И ЗНАЯТ ,ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА ГЛОБАЛНИТЕ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ СЕ НАРИЧА КАМТРАЙЛ-САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ И ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И УСЛУЖЛИВИ ЖУРНАЛИСТИ ПРЕМЪЛЧАВАТ ТОЗИ ФАКТ ,ТО ВСЕ ПОВЕЧЕ УЧЕНИ И УВАЖАВАНИ ХОРА И ПОЛИТИЦИ ПО СВЕТА ПОВДИГАТ ТОЗИ КОМПЛИЦИРАН ВЪПРОС,ДАЖЕ НАСКОРО ПО ДИСКАВАРИ ЧЕНЪЛ ДАВАХА ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ И ТАМ УЧЕНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ВЕЧЕ ОТКРИТО ГОВОРЯТ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗВЪРШВАНО ОТ НАД НАЦИОНАЛНИЯ ЕЛИТ И КОРПОРАЦИИТЕ
3
3
 
32
 
! Отговори
кмет преди 9 години
Всички язовири са дадени от БСП и ДПС на техни хора , които по правило са прости и неграмотни . Там се отглежда риба и нищо не ги интересува , ако ще и цяла България да издавят .
2
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тия приливни вълни ,от каде идват ?
1
1
 
22
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ДАНО ГИ ОТКРИЯТ ЖИВИЧКИ. НА ВСЕКИ ЖИВ ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ Е ПРЕДПОЛАГАЛ.ПРИ ТАЗИ ОБСТАНОВКА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. ЗИМАТА КАКТО ВИНАГИ ПАК НИ ИЗНЕНАДА. УЖ ВСЕ СМЕ ПОДГОТВЕНИ И ЧАКАМЕ СНЕЖИНКИТЕ ДА ПАДАТ.