Кюстендил каза "не" на Бат Сали пред парламента

Дупничани блокираха Е-79 недоволни от мандата на ДПС
Обновена: 27 окт 2014 13:20 | 27 окт 2014 13:19, Веселина Йорданова
56

Снимка: БулФото

Недоволни от мандата на ДПС кюстендилци блокираха движението в района на НС, за да не положи клетва като депутат Александър Методиев – Бат Сали.
Още по темата

Протестиращите скандират „Долу ДПС“ и носят плакати с надписи "Бат’Сали ни тури и кюстендилския мир разтури”, „Кюстендил казва не”, „Не искаме Бат’Сали и протестираме”, предаде „Фокус“.

Протестът премина през централата на ДПС и беше поведен от кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.

Нима гласовете ни са незаконни, нима някой е избрал този човек, попита Паунов пред журналисти.

Кметът съобщи, че още преди три дни в подписка срещу мандата на ДПС са се включили над 40 000 души.

Подписката ще бъде внесена в парламента заедно с искане за промяна на Изборния кодекс.

В знак на недоволство стотина дупничани блокираха главен път Е-79, което доведе до образуване на опашка от превозни средства.

Пътници от блокирани автобуси слязоха и отидоха при протестиращите, за да изкажат подкрепа за действията им. Протестиращите дупничани аплодираха жеста.

Протестът затрудни и движението в централна градска част, тъй като целият поток от автомобили минава оттам.

Недоволните носят плакати с надписи „Дупница няма да бъде градът на Бат Сали”, „От ДПС могат и магаре да изберат” и развяват български знамена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
17
 
! Отговори
Адолф е велик преди 9 години
Само Мухали в тоя парламент. Джанговците да си ходят в Индия.
40
0
 
17
 
! Отговори
Памет Българска преди 9 години
Помните ли миналия парламент?Още нямаше правителство,когато започнаха протестите срещу Пеевски.Сега е същото,само че срещу Бат Сали.А Борисов иска правителство тип Орешарски,само че да не е точно с Орешарски,а с някой друг.Тоест - нямаше никакъв смисъл от тези избори.Само някои личности се сменят,а всичко друго си остава същото.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По която и методика да се смята, винаги ще има райони, които ще се чувстват прецакани. И на мен ми е антипатичен бат Сали, но за съжаление си е в правото! А ДПС пък вместо поне да го сменят се правят на ударени.
38
0
 
22
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Защо винаги делите всичко на българи и турци?В момента това е законът и той е еднакъв за всички.,протестирайте срещу закона и тези които са го измислили.Докато насочваме злобата си между различните етноси няма да се оправим.
37
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната българска простотия та нали Мая Манолова определи правилата за гласуване с нейният изборен кодекс защо не потърсите от нея отговорност за безхаберието или май ми се струва че това е поредната уйдорма
36
0
 
34
 
! Отговори
АНОНИМНА БЪЛГАРКА преди 9 години
ПОДКРЕПЯМ БРАТЯТА БЪЛГАРИ ОТ ДУПНИЦА И КЮСТЕНДИЛ. НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СМЕ С ВАС. ТАКА НАПРАВЕТЕ, ЧЕ ТОЙ САМ ДА СЕ ОТКАЖЕ
35
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не протестирате пред дома на вашата съгражданка МАЯ, благодарение на нея се стигна до този казус.
34
1
 
32
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
А защо не написахте колко бяха протестиращите пред НС?Бях пред министерския съвет и видях дълга колона от не-по-малко от 3000 човека.,които по пътя си срещаха само подкрепа и аплодисменти.Цялата страна трябва да ги подкрепи.Подменения вот трябва да отпадне и да се възстанови справедливостта.
33
0
 
28
 
! Отговори
222 преди 9 години
браво
32
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5 века турски ****ВЕ влизаха в красивите българки насилствено. Така подобрихме фонда на анадолците.Следващия път пак не гласувайте.Това, което османската империя на злото не успя да направи ще го направи нашия мързел и афинитет към неделното спане. ***! НЕДЕЛЯ Е ДЕНЯ НА ИИСУС-Господа. Християните ходят на църква в този ден. А, после и до урните. Вашите деди, умряха за България, а вие сте позор за тях. Българино, що се срамиш да се наречеш българин?
31
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предизборни номерца на тариката Паунов. След някой друг ден ще махне и паяка. Всички му знаем номерата и нищо не прави без някаква полза. Нека каже с какви хора се е обградил. Кой е назначил за един от шефовете на общинстата му частна полиция, какво му е образованието и дали е работил за ВИС-2. Стачкуващите бяха предимно общински работници които са задължени да му играят по свирката. Паунов се изживява като бог! Тази държава има конституция и закони които за паунов не вървят.
30
1
 
33
 
! Отговори
Христо Ботев преди 9 години
"... единственият изход из това грозно положение, в което се намира народът, е революцията, и то революция народна, незабавна, отчаяна; революция, която да изчисти Балканският полуостров не само от турците, които ни считат за стока и за добитъци, но и от сичко онова, което може да вреди на истинните наши стремления за пълна и абсолютна човеческа свобода."
29
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като е казал Кюстендил "Не", че голям праз! Ще крякат малко мършите страхливи и после ще подвият опашки! Пък и нали гласуваха, значи са били съгласни със системата! С крякането ще им остане, а Бат Сали и тия над него се присмиват от прозорците на тъпите страхливи роби
28
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идва анархията и виновници са политиците и банките, които извършиха углаено престъпление срещу милиони българи и техните честно изкарани пари. Скоро започва войната срещу политиците. Гилотината изкарайте на площада и да започваме.
27
37
 
18
 
! Отговори
Реджеп преди 9 години
Ние сме на всеки километър.Местан -Премиер.
26
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нови избори. Долу банките, които плащат пари на политици. Смърт на поробителите. Народен съдна площада. Хайде народе. Дигай се. Сега или никога. Свобода или смърт. По турско е имало места в бг, където са живяли по-добре от колкото сега. Знаете ли, всеки ден, колко хора напускат бг-то. Дори университетитр останаха празни. Само пенсионери има в тази държава. Дигайте се, защото идва и вашето време. Да се отнеме гражданството на Доган, Местан, Пеевски и Бисеров.
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Julis DNES DUPNIZA I KUSTENDIL PROTESTIRAHA PRED NARODNOTO SABRANIE:1:DA SE OSVOBODIAT BRATIA GALEVI OT VSICKI OBVINENIA.2:STAKLETO DA BADE IZBRAN ZA NACALNIK NA POLIZIATA V GR DUPNIZA.3:DA BADE RAZRESHENO NA DUPNIZA I KUSTENDIL DA SA GRADOVE NA BEZZAKONIETO.4:VSICKI GRADOVE V BALGARIA DA POSLEDVAT TEHNIAT SVETAL PRIMER.
24
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местане, купи стачкуващите. Дай им на всеки по толкова, колкото даде за ромския вот. Преставям си, как възрожденските и революционите райони, където през османско иго е имало хиляди насилени, убите, отвлечени българи ще се примирят. Никога! Това не е София или Пловдив(Стулюпиново, Фалултета) къдото купувате в несвяст. Скоро всички ще се дигнем и ще запичне нова революция и въстание срещу новите поробители. Както казва Левски: "Свобода или смърт. "Революция! Долу политиците.Гилотина ,линч и съд
23
5
 
24
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Мая е оставила доста сили в кмета Паунов и същия сега защитава нейните недомислици. Едни създават проблеми и други са виновни. По голяма идиотщина от това няма.
22
1
 
50
 
! Отговори
Julis преди 9 години
Ще се радавм на нови избори. ДПС доста се охарчиха да купуват гласове на тези, така че вместо инвестиция - пръст в дупарата. Дано им се поизпразни бюджета за следващите избори, ама май няма да е, имат силни спонсори, начело с Ердоган, разни саудитски организации, разни почтени бизнесмени и други подобни благодетели.