Момчето с откъснатата от бомба ръка ще живее

Близки и приятели на Кристиян даряват кръв за него
29 окт 2014 16:29,
41
Момчето с откъснатата от бомба ръка ще живее
Снимка: Булфото, архив

Вън от опасност е животът на 21-годишния Кристиян - футболния фен на "Ботев Пловдив", който пострада от самоделна бомба. Това потвърди за Dnes.bg доц. д-р Владимир Ставрев, който е началник на клиниката по ортопедия и травматология към УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив.

Още по темата
На момчето е направена операция на ръката, която е откъсната от лакътя надолу. Според травматолога на практика  футболният фен остава без една ръка.

Близки и приятели на момчето даряват кръв за него. В делничните дни доброволците могат да дарят кръв в РЦТХ на бул. „България“ № 234Б и в разкрития подвижен екип на РЦТХ в Хирургичния блок на УМБАЛ „Свети Георги“ на бул. „Пещерско шосе“ №66, като съобщят, че дарената кръв е в полза пациента от Травматологията на УМБАЛ „Свети Георги“ Кристиян.

Кръводаряването може да стане в часовете от 7:30 до 18:30 часа в Центъра на бул. „България“ №234 Б и от 8:00 до 14:30 ч. при екипа на РЦТХ, който е на 1 ет. в Хирургичния блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
аноним преди 9 години
Толкова сте *** и ограничени, представете си, че това е вашето дете, дали ще седнете да четете и дали ще ви е приятно да четете как кълнете да бил умрял. Това не е куче бе хора замислете се, помислете как се чувстват родителите му. Затова ще ни е такава държата пълна с глупави и охраничени мизерници. Това не трябва да го пожелавате и на най - големите си врагове.. *** прости и ограничени.... малоумнициии
28
0
 
0
 
! Отговори
Ееее преди 9 години
Абе вие нормално ли сте бе хораааа??? Толкова ли сте *** и ограничени? Какво значи няма да си намери приятелка ?? Това ли е най-важното??? *** :) вие не сте хора !!!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
още един инвалид без един ден трудов стаж.
26
6
 
0
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
лично бих дарил кръв (кръводарител съм ) но не зная коя е кръвната му група ?
25
0
 
3
 
! Отговори
Miro преди 9 години
Естествения подбор не можа да си свърши работата заради тия лекари ... нищо де може да не стане хирург, но все още ще може да рита топка
24
3
 
4
 
! Отговори
нежълтия преди 9 години
не се занимавайте с него,той не е човек,той е фен на ботев пловдив-най злите и мразени от всички ***.да ликвидират отбора,да премахнат злото
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи! Пак добре, че не са отишли невинни хора, а и този се е отървал само с една ръка. Щото като нищо можеше да бъде и глава... Жив и здрав да е, ама не мога да го съжалявам заради ръката. Да е мислил, преди да прави самоделки!
22
0
 
18
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
Той ще живее, но много дълго ще съжалява, че е жив. Дано другите прости момчета, като него се чукнат по тикви те...
21
0
 
16
 
! Отговори
Марин преди 9 години
От лакътя на долу? Ле ле, ле ле. Каква е тая бомба? Пича е потенциален убиец. Какво щеше да стане, ако я беше сервирал на главата на някой човек.
20
9
 
3
 
! Отговори
кали преди 9 години
Дано всичко се оправи и дано се окаже само слух.....и момчето да е живо и здраво
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
aз не рaзбирaм едно aко зривиш със сaмоделнa бомбa 20 души в метро си терорист a aко зривиш съштaтa цифрa в стaдион горкото момчели стaвaш е дaви изям кaнтaрa
18
2
 
24
 
! Отговори
пл преди 9 години
"притежание на наркотици, футболно хулиганство, самоделни взривни вещества"А сега и инвалид, който ще взима пенсия по инвалидност, която НИЕ ще плащаме! Найс а?
17
1
 
11
 
! Отговори
ние, вие, те преди 9 години
СЕГА И ПРИЯТЕЛИ НЯМА ДА ИМА ВЕЧЕ, ЩЕ ГО Е СРАМ ДА ИЗЛИЗА, И ПРИЯТЕЛКА НЯМА ДА СИ НАМЕРИ. ТОВА МУ Е ЗА УРОК ДО ЖИВОТ
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да бъде съден за тероризъм.
15
0
 
24
 
! Отговори
48518 преди 9 години
нищо, сега ще продължи да бърка смес за бомби с другата ръка
14
9
 
20
 
! Отговори
Peter преди 9 години
Жалко, много жалко....че ще живее...
13
0
 
60
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Къде щеше да я взривява тази бомба? На терена, сред публиката? Ами ако не успее да я хвърли на безопасно място? Можеха да загинат невинни хора, а този *** щеше да нахлупи качулката и да се покрие в тълпата.... получил си е каквото е търсил. ***!
12
1
 
23
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Опитах се,но не мога да се зарадвам на тази новина,нито пък щях да страдам ако бомбата беше откъснала не ръката му а главата...
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ни интересува. Обществото от подобна *** няма нужда.
10
2
 
62
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Сутринта по телевизията казаха, че е регистриран в полицията за притежание на наркотици. Ми извинявайте, ама притежание на наркотици, футболно хулиганство, самоделни взривни вещества... С кво ще е полезен тоя тип на обществото?