Скорост: 66-годишен лети с 95 км/ч към Калотина

Водачът е засечен при акцията "Сигурни пътища"
31
Скорост: 66-годишен лети с 95 км/ч към Калотина
Снимка: МВР

66-годишен мъж, шофирал с 95 км/ч при ограничение до 50 км/ч, са засекли полицаите в Софийско в хода на 24-часовата акция „Сигурни пътища“.

Още по темата
Те установили лекия автомобил „Тойота Раф 4“ с германска регистрация, движещ се в посока Калотина, в района на 26-ия км на първокласен път 1-8. Водачът е глобен с 200 лв.

В рамките на специализираната полицейска операция, приключила днес в 10 часа, общо 79 служители на ОДМВР- София извършваха контрол в 68 точки.

Установени са 79 нарушения на скоростта, за които са съставени 26 акта и 53 фиша.

Паралелно с това пътните полицаи са констатирали и 127 нарушения на Закона за движение по пътищата.

По време на операцията на територията на областта са възникнали четири леки пътнотранспортни произшествия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Шофьор преди 9 години
Пътя до Калотина в по голямата си част е с две ленти в посока.всички карат бързо.Но я опитайте да спазвате стриктно ограниченията да видите какъв хаос ще стане.В града не вдигайте повече от 50. ..трафикът няма да ви позволи.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашите пенсионери не могат хляб да си вземат.А тоя гледайте го, на Рав-4.Що така бе?Ама ще има да взема германеца не мое стигна нашите лидери с техните лукс кошници
26
2
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
А МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА УСВОИЛИ 50000 ЛВ ОТ ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ ОТ ПРИМЕРНИ ШОФЬОРИ..ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ОТ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ СЪВЕСТНАТА РАБОТА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ..И ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА АДВОКАТА НА НЕВИННИЯ ИМ КОЛЕГА КОИТО МЪРТВО ПИЯН Е БИЛ БЛЪСНАТ ОТ БЕБЕШКА КОЛИЧКА..И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БЪРЗАТА СИ РЕАКЦИЯ Е УСПЯЛ ДА НЕУТРАЛИЗИРА ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ ОТ 1 ГОДИШНОТО КАМИКАДЗЕ..
25
0
 
19
 
! Отговори
Учителя преди 9 години
Интересно... как е кацнал? И още по-интересно как въобще са засекли тая ракета? А най-интерсно е - кой *** ни губи времето с такива *** писаници...?
24
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От Варна до София има хиляди знаци с ограничение 60 км./час. На всяка керемидка. Какво правят капанчетата на пътя ами не са изнесени на 100 метра на страни от пътя. Освен това има ограничение при всеки страничен второстепенен път. *** държава с *** народ.
23
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В цяла Европа "хранилката " на Сливница я знаят ! По чуждите форуми се е коментирала многократно.
22
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следващата топ новина ще е "95 годишен лети със 66 км в час" :)
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая новина да не я е писал Васко Кеца. Той така със 100 км./час "летеше" в една песен!
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В белите страни от ЕС на международни и републикански пътища има ограничение, примерно от 90 км/ч. и няма табели за ограничение на 60, 40 или др. освен при ремонт. Ама имало отбивка или кръстовище или кръчма, няма такива главния път си е главен и всички се съобразяват с това. Та като пътуваш от Ябланица към В. Търново качваш на 90 и си ти с изключение на населените места които нямат обход. А за опасни кръстовища има кръгови, подлези и надлези. Ех, европооооо
19
0
 
15
 
! Отговори
ф-1 преди 9 години
Малко да разведрим тягостната обстановка около КТБ, невъзможността на ГЕРБ да състави правителство и......и малко бонуси, с 3-4 нули на ден за милиционерите, за да не протестират!Ей, наивници, няма случайни неща!
18
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом е сложен знак 50 км/ч макс.скорост, значи 50 км/ч.Всичко започва от дребните неща!!!Всичко живо се е самозабравило...Най ме кефят селтиците дето си мислят, че законите на ги касаят
17
6
 
7
 
! Отговори
ставри преди 9 години
"Те установили лекия автомобил Тойота Раф 4 с германска регистрация, движещ се в посока Калотина, в района на 26-ия км на първокласен път 1-8. Водачът е глобен с 200 лв."Това е скритата новина-ако беше с българска регистрация щяхме да го пропуснем,(защото си знаем нашите хора)
16
3
 
24
 
! Отговори
Веселинке, преди 9 години
хайде мойто момиче да вземеш да полетиш и да кацнеш У някоя друга професия, че за журналист не ставаш.
15
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там това 50 е сложено САМО за ХРАНИЛКА на куките....пътя е прав, видимост 5 километра.....а днес журналята ако се повозят с 200 какво ли ще пишат? щом с 95 им се струва полет....
14
1
 
10
 
! Отговори
Huko преди 9 години
раФ 4 ми е любимата кола :)
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някакъв завалия сигурно, което разбира се не го оправдава! Ама тези с аудитата и мерцедесите винаги минават метър...
12
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва всеки ден да е така.Докато не схванат че трябва да карат с ниска скорост.Разбирам що почнаха да мислят безпилотните автомобили.Всеки може да натиска *** за газта.Дори сакат слепец.Не всички обаче са шофьори.
11
0
 
32
 
! Отговори
Паро преди 9 години
След колко метра успя да спре и дали е пускал парашута, че с тази космическа скорост сигурно е требало да разкарва патрулката неколко километра, та да додат му напишат акта :).
10
0
 
51
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
И каква новина е това и за какво е това гръмко заглавие? Нито на 66 години е старец белобрад, нито 95 км. са космическа скорост.
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-просто нещо от пътен полицай е само пожарникар.