Гол кючек, 7-годишна пъха левчета в бикини, проблем няма

Гергана Колева, качила клипа в нета, отрече детето да е нейна дъщеря
Обновена: 27 ное 2014 14:24 | 27 ное 2014 11:01, Александър Попов
132
Гол кючек, 7-годишна пъха левчета в бикини, проблем няма
Според Колева всичко е купон. Снимка: bTV

Клипче с веселящи се жени, кючек на масата по оскъдно бельо, свален сутиен, а 7-годишно момиче пъха пари в бикините на кючекинята. Това видео, качено в социалните мрежи, направи известна неговата авторка Гергана Колева от село Дъбене. Именно тя върти гюбека във видеото.

Кадрите бяха излъчени в ефира на bTV, а днес Колева изрази своята позиция за скандалното видео пред същата телевизия.

Тя заяви, че не се срамува по никакъв начин от постъпката си и всичко било една веселба. Единствената й грешка била, че е качила клипа във Facebook.

"Направихте скандал от едно видео, сякаш това е най-големият проблем в държавата. Не се срамувам, че свалих сутиена си. Деца като нея са били на сватби и кръщенета, виждат как се сваля жартиера на булката. Да не би гърдите на Кучкова да не бяха показани по телевизията? Не показвате ли на децата интимните желания на Азис?", атакува Гергана.

Според нея не е имало никакъв алкохол, общо трите жени, които танцували, имали 10 лева. Гергана Колева твърди, че това не е нейната дъщеря, независимо че под клипчето е била написала друго.

"Това дете е гледано прекрасно. Аз не съм негова майка, вината ми е, че само публикувах клипа. Ако трябва, ще кажа коя е майката, но не пред телевизията да правите палячовщини, а на службите", заяви Гергана.

Тя се оплака, че не е спала от 4 дни заради скандала, и допълни, че е "изяла" два шамара от мъжа, с когото живее. Той потвърди, че това е било нейното наказание, че е публикувала видеото, но и според него няма проблем - всичко е било купон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
3
 
! Отговори
the end преди 9 години
Преди време бях свидетел на разговор между двама роми(***),които твърдяха:"Еййй,научихме българите да граят кючек." И тази млада кючекчиня е продукт на чалготеките,ромските славеи,изрусения попфолк певец роден в сливенския затвор,учиндолски ментор-чалгаджия и многото като новия председател на комисията по култура ,които са имали заведения за "кючекчини"Каквото сте посяли ,това ще жънете.
75
0
 
5
 
! Отговори
евала преди 9 години
Евала на тази жена ! Това е реалността ! Изкарва пари, танцувайки еротични танци, за да си изхрани детето ! Не краде! Не проси ! Не чака на помощи ! Не прави 10 деца за да ги кара те да просят ! Тя е расла по домове, знае какъв е живота! Борила се е сама ! СРАМОТА Е това което БТВ и тази некадърна журналистка която бе в дома и да се опитат да изкарат от нея - неморална и необразована жена ! Босфор ТВ се опита да вмени мнение на зрителя ! Това е толкова недостойно, че нямам думи. А уж независими.
74
1
 
3
 
! Отговори
Кристко преди 9 години
Няма нищо лошо!Сега може да заведе дъщеря си и да и покаже,че може и на магистралата с късата поличка да изкара някой лев от някой тираджия или др.!Простотията ни става хронична!
73
1
 
1
 
! Отговори
Мой преди 9 години
Гледайте цялото интервюто в сайта на БТВ. Ще ви се изяснят много неща.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха,сетих се за вица за 3те момченца гледащи 3 лъскави коли и мечтаещи си кой какъв ще стане и коя ще си купи,и за минаващото момиченце,което рекло Пък аз ще стана ку*ва като кака,щото и 3те са нейни...
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами какво качва във фейсбук. Простотията е като епидемия в бг, как няма една положителна новина, само простотия.
70
4
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
допълни, че е "изяла" два шамара от мъжа, с когото живее-------------- Това е обнадеждаващо...
69
3
 
13
 
! Отговори
Ау ма майкоуууу преди 9 години
Леле , какви простопеди и простопедки има , лелелеле.*** народ слаба държава.
68
5
 
8
 
! Отговори
българка преди 9 години
Срамота за България. България ще бъде още по зле защото е проклинато от своето минало.
67
3
 
23
 
! Отговори
Триите бързо преди 9 години
До анонимен 88Ето ограниченото мислене на една българка/българин... Значи тая да я н*реме щото го качила в интернет а тия дето правят деца на децата си а тия дето изнасилват бабички и старци а тия дето постоянно са по кръчмите да харчат нашите пари? Значи можем да си затваряме кривите очички за много неща ама като някой ни посочи нещо с пръст и се присмива и дайте да се включиме всичките? Що не земете да сте полезни с нещо не да давате оценки кой какъв е а да се погледнем в огледалот0
66
17
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Простачка,възпитава детето по просташки.Ама защо всички трябва да ти гледат простотията.Като си я качила в интернет ще те коментират.Като не си искала да те коментират хората и да дават оценка за просташкото ти възпитание да не си качвала клипа в интернет.Сега си сърбай последствията простачко.
65
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много *** народ, много нещо
64
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма по-деградирали от българските журналисти!
63
4
 
32
 
! Отговори
деградация преди 9 години
До *** - те така като гледам вече са го натикали. язък за детето, но драмата е, че то едва ли е единственото, което живее в такава среда. вчера писаха, че дори когато децата помолят родителите им да не пушат в тяхно присъствие те не ги слушат. предполагам "родителите" масово бият, наказват брутално и псуват децата си. Все повече ще берем плодовете от това, в което сме се превърнали - в голямата си част злобен и лош матрял, без ценности (освен чалга мутри и далавера) нито страх от Бога!
62
5
 
35
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
И едните и другите са маскари - и бтв са продажна и тотално дезинформационна медия, и тия чалга деградирали хорица са завлечени изцяло от чалга покварата. Как може чистата детска душица да я тикат в тоя парад на разрврата, голотията и мерзостта? Това че тия т.нар. кючекини или както са там, са вече изпуснати и развратени, не означава че трябва да тикат и детенцето по същите пътища! Жалко
61
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези журналисти само търсят сензацийки.....има далеч по-злободневни теми...хайде да ми кажат кой доктор примерно издава квитанция примерно за прегледите...защо не открият кои са виновниците да сме най-бедната държава....не си заслужаваше да се отделят три дена за това....повеселили се....голяма работа.....това съвсем не означава ,че детето ще израсне зле възпитано....и да се правят обобщения
60
0
 
13
 
! Отговори
degradaciata na edna преди 9 години
Nacia barabar s mediite i!
59
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой пък го гледа това Биг Брадър?
58
4
 
20
 
! Отговори
човек преди 9 години
Какво падение човешко...
57
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 74. Абе и аз се дразня, ама е факт що за рая сме... Ние бяхме и *** на немците ама на,нищо не прихванехме от тях... А за турция си в голяма грешка, и евала на Ердоган. Ай двата пръста за "Кака ДЕМОКРАЦИЯ" Ей вия