Наградиха момче, намерило и върнало портмоне с пари

11-годишният Денислав получи благодарствен адрес от полицията
Обновена: 28 ное 2014 13:32 | 28 ное 2014 13:29, Красимир Ангелов
27
Наградиха момче, намерило и върнало портмоне с пари
Снимка: МВР

11-годишният Денислав Ангелов от Тутракан бе награден с благодарствен адрес от началника на полицията в града. Преди ден момчето намерило портфейл с пари и лични вещи и веднага съобщило в полицията, съобщават от МВР.

Днес началникът на РУ „Полиция” – Тутракан Лъчезар Николов връчи благодарствен адрес на петокласника от местното СОУ "Христо Ботев".

Снощи около 17 часа в района на училището момчето намерило дамско портмоне с 302 лв., лична и дебитна карти и мобилен телефон. Без да се колебае, Дени позвънил на тел.112 и минути по-късно предал чуждите вещи на пристигналия на място полицейски автопатрул. 

Още същата вечер те били върнати на собственичката – жителка на града, която от сърце благодари на детето.

Днес, в присъствието на майката на 11-годишния Денислав, началникът на РУ „Полиция” му връчи благодарствен адрес. Той го поздрави за достойната постъпка, която е безспорен пример за подражание и му пожела много здраве и успех в училище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
скромен преди 9 години
Браво!Поне един честен да има в България.
14
2
 
3
 
! Отговори
Учитал преди 9 години
От такова момче може да стане само крадлив, лъжлив, жесток тиранин- комунист-тези дето изядоха и доизяждат България сега.Друго нищо от него не можем да направим сегашните учители например благороден и хуманен демократ капиталист,които цял ден гледате по екраните.
13
0
 
5
 
! Отговори
кукуруку-вафла преди 9 години
Като гледам злобните коментари, и това,че съм направил безвъзмездни дарения от скулптури по общините, поне да ми бяха дали грамота...а то нищо. И от яд ще си сложа турската *** на главата си защото България не заслужава нищо.
12
1
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
До ТръдърукЧе той е намерил 300 лева бе да не е намерил 300 хиляди :) плейстейшън ше му кпуват... Зима листа от принтерут и да бяга да играя :)
11
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леко грозен
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всички, които мислят, че е глупаво да се върне намерен портфейл с пари им пожелавам да изгубят своите в момент, в който най-много им трябват. За радост повечето се радваме и възхищаваме на постъпката. Но това е поради страха, че човечността в България изчезва, а такива постъпки показват, че може би се възвръща. Браво на детето, много е важно да възпитаме децата си да зачитат чуждата частна собственост, а също и общесвената такава. Защото трябва да разберм, че кражбата от държавата също вреди
9
4
 
15
 
! Отговори
Моника преди 9 години
Браво на детето, но .... няма ненаказано добро и зло .... Аз досега съм губила вещи, като всеки нормален човек, но нищо не са ми връщали, никога. Доброто поражда добро, нали така ? Лелката от сърце е благодарила на детето, но никъде не казват дали му е дала 50 лв. да си купи топло яке за зимата - не за нещо друго, а като благодарност, че й е спестило парите за изкарването на нови документи ....
8
0
 
12
 
! Отговори
браво преди 9 години
Браво на момчето! Такива българи като него крепят да не рухне жалката ни държава. На мен пък преди време ми откраднаха колелото, старо колело имаше и надпис на колелото 2000, централното ми превърташе от време на време обаче все отлагах да го поправям.Влизам в един магазин в 10 без 10 вечерта, студено беше около 0 градуса. улицата осветена, няма жив човек наблизо. Влизам в магазина да взема хляб, видях че няма и излизам почти на бегом че не заключих колелото и колелото го няма, 10 секунди
7
11
 
7
 
! Отговори
Съученик преди 9 години
От това момче съвременен човек не може да стане.Така постъпваха и децата на комунистите... е и какво- ровят сега в кофите за *** за къшей хлебец. Не така мойто момче- гледай какво правят демократичните деца и ти прави така-като тях и техните татковци и майки.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала?! Аз когато си изгубих портфейла (нямаше пари, само документи и дебитни карти), ВЪРНАХА ЛИ МИ ГО??????
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на детето. Дано стане достоен човек и да избяга от България, защото тук ще бъде смачкан.
4
1
 
24
 
! Отговори
Поздравления преди 9 години
Поздравления, Дениславе!Здраве и успехи!
3
26
 
10
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Аз бих върнал документите и телефона(ако е евтин).За парите може да забрави, но определено бих я почерпил едно кафенце с тортичка. :)
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на момчето.
1
1
 
63
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Значи на честните и доблестни хора в България ,вече им викаме *** .Много жалко, що за народ станахме .Браво на детето ,а също и на родителите които са го възпитали.