Дъждовете активизираха свлачище край Балчик

То е в района на пътя от града до местността "Тузлата"
1
Дъждовете активизираха свлачище край Балчик
Снимка: Булфото, архив

Обилните дъждове са активизирали свлачище по пътя Балчик-местността "Тузлата", съобщават от Областния съвет за сигурност.

Свлачището е на около 2 километра от общинския град, като дължината му достига 80 метра, а общата му площ е 60 квадратни метра.

В засегнатия участък липсва банкетът на пътя, а дясната лента е наклонена към морето. Пътният участък е общински, а преминаването на автомобили в района е затруднено. Участъкът е обозначен и сигнализиран, посочват от Областния съвет за сигурност.

Районът около село Одърци по пътя Добрич-курорта "Албена", който вчера бе залят от преливаща вода, също е обозначен със знаци за намаляване на скоростта, информират от Областното пътно управление. По информация на дежурния водата вече се е оттекла, но настилката е мокра и хлъзгава.

Пътищата в цялата Добричка област са мокри. В района на Генерал Тошево видимостта е намалена до 150 метра заради мъгла, посочват от пътното управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БалчикСвлачищедъждове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nehranimaistvoto, alchnostta i bezrazlichieto na komunistite spriamo stranata BG i trudeshtoto se naselenie pogubva tazi krasiva, malka strana .