Без планови изключвания на тока по празниците, обещават от ЧЕЗ

1100 служители на компанията ще са в аварийна готовност
19 дек 2014 12:55,
1
Без планови изключвания на тока по празниците, обещават от ЧЕЗ
Снимка: архив Булфото

ЧЕЗ преустановява планираните изключвания на електрозахранването по празниците, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

По Коледа и Нова година общо 1100 служители на на компанията ще бъдат в аварийна готовност.

С цел да предложи комфорт за своите клиенти по време на коледните и новогодишните празници ЧЕЗ преустановява планираните изключвания на електрозахранването за периода от 19 декември 2014 г. до 5 януари 2015 г.

На 24 и 31 декември на разположение ще бъдат по 70 аварийни екипа, а в случай на извънредни обстоятелства и природни бедствия компанията може да мобилизира допълнително служители, снабдени с необходимата екипировка за работа при тежки зимни условия.

„Ние знаем, че светлината и топлината са неделима част от усещането за празник. Ето защо, както всяка година, ще направим всичко според силите и възможностите си, за да бъдат семейните мигове светли и уютни“, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.

Специализираното оборудване, с което ЧЕЗ разполага, включва 11 АТВ с допълнителни вериги за сняг, 12 моторни шейни, 50 автовишки, 10 автокрана, 10 багера и високопроходима верижна машина за всякакви терени и сезони. В случай на необходимост компанията има изработени механизми за наем и на допълнителни технически ресурси от външни фирми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: празницитокЧЕЗекипи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари