Майка на две деца нападна санитарка в МБАЛ - Пазарджик

Искала да излезе от отделение в непозволено време
19 дек 2014 11:30, Анисия Иванова
57
Майка на две деца нападна санитарка в МБАЛ - Пазарджик
Архив: Булфото

Придружителка на пациент нападна санитарка от Детското отделение в МБАЛ - Пазарджик, съобщи директорът на лечебницата д-р Васил Вълчев.

37-годишната санитарка е сериозно пострадала, с тежки травми на лицето и главата, психически разстроена от случилото се, допълни той. Инцидентът е отпреди два дни.

Побойничката е майка на две деца, настанени във Второ детско отделение. Причина за агресията е настояване на майката да излезе от отделението във време, когато не е позволено.

Санитарката й обяснила, че не е редно, но въпреки това я пуснала да излезе. Афектираната майка не позволила на служителката на отделението да влезе отново в него и заключила вратата.

Това довело до обостряне на конфликта. Двете били разтървани от други пациенти. На място са извикани полицаи, които са снели обяснение от санитарката. Жената е освидетелствана от съдебен лекар. Ръководството на МБАЛ-Пазарджик ще осигури средства на пострадалата, за да заведе дело за побой.

Санитарката е със 17-годишен стаж и работи много добре, обясни за "Фокус" д-р Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 9 години
Вие лежали ли сте скоро с дете в българска болница?Знаете ли при какви условия се влиза и излиза и че всички отделения се заключват и само в някои има време за свиждане по 1 час на ден и тогава придружителя може да получи храна и ли нещо друго,защото не му се полага.Не може да излезе една закуска,или кафе да си купи.Сигурно в затворите режима е по-лек.Скоро ми се наложи да бъда приета по спешност с детето си и преживях кошмар-да си като арестант и то при мизерни условия.
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събираме пари за страсбургДелото пак ще бъде спечелено от ,,*** съд,,
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен е от онези, които биват представяни с инициалите си.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ixtlan 20Ти пък какво искаш да кажеш?Целият град ли ти е крив нещо? *** в центъра на Пазарджик тогава и се провикни силно, че щом някой е от Пазарджик, значи е ци.....!
22
0
 
10
 
! Отговори
* преди 9 години
До 27 нищо няма да и вземат най-много 2 м. пробация , колкото да се научи да се подписва
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези наши медии.Защо така в България всичко се случва накуп.Имаше време,когато се палиха коли,после се палиха хора,в един момент масово се разстрелваха цели семейства заради дългове.По после лекарските грешки бяха безчет.Днес на мода е биенето на лекарите.Живи да ги ожалиш.Панаири,панаири.
20
1
 
18
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
*** много почнаха да си позволяват. Ама нищо де, той народа е доказал, че търпи до някакво време да му се качват на главата, после става страшно...
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Пазарджик повечето са джипсита... Има и много готини момичета от там, но те не остават да живеят дълго в родния си град. Аз поне съм забелязал, че интегриращите се не им пука много, къде живеят, докато амбициозен и буден човек няма как да остане на подобно място. По темата да добавя, че живота стана много изневрвен, не знам кога се загуби баланса, но псих. разтройства станаха много чести и крайни, жалко е да четем за нападения, самозапалвания, изнасилвания по училищата...злеее...
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 17не верде, а пърпъл...
17
2
 
13
 
! Отговори
Ixtlan преди 9 години
Щом е от Пазарджик много ясно че е ***
16
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Тази санитарка няма ли съпруг, синове, братя или братовчеди ?! Тя като не може жената, поне те да направят каквото трябва ! Око - за две, зъб - за чене !!!
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, нали сме държавата в ЕС с най-много полицай на глава от населението. Сложете по 2ма дежурни във всяка болница и да се реши проблема с разни побоища и други такива. Тази и децата й да бъдат веднага изписани и да се оправят
14
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тази болница на снимката изглежда добре но е пълна мизерия и нямат никак ви обноски ако си малко здрав умрял те изкарват грамотните хора не са там аса чужбина затова ги бият не.....0000
13
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dobre gi e bila ima pravo balgarite vlizat i izlizat kogato si poiska a romkata ne mojela OT KADE NA KADE
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Започват да стават все по-нагли. Време е да бъдат показно натикани в затвора, за назидание на останалите.
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е стига де, по другите сайтове съвсем коректно си е написано, че майката е ромка, само тук спестяват, защо така, бе мишоциииииии?!
10
0
 
11
 
! Отговори
makedon преди 9 години
Do koga Romite ke tepaat Bugari.E.ati drzavata.
9
0
 
16
 
! Отговори
До №6 преди 9 години
И защо да оставяме настрана най-важният въпрос? Защото така ви отърва на етноса!
8
12
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Ха крият. Българи бият и крият - видяхте ли ромите не са виновни.БАТ Сали президент.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всяка болница има право да си определя вътрешния ред. Часове за свижданде, разходка и тн. Това не е почивна станция всеки да си влиза и излиза, когато поиска. В различните отделения има различно лежащи болни, на всеки няколко часа има визитация, прием на лекарства и други манипулации, храненето също е на режим. Задължителна почивка между 2 и 4. Няма да ги гонят по градинките и полянките. Ако искаш свободен режим отиваш в частна клиника, която ако е нормална също би трябвало да има ред